úterý 5. června 2018

Šlehač

Šlehač

Ruční šlehač je určený na šlehání a hnětení. Využijete ho hlavně při pečení, ale zvládnete s ním vyrobit například i bramborovou kaši. Bude se hodit třeba i přípravu těsta na palačinky, které můžete následně usmažit na palačinkovači. Výhodou ručního šlehače je jeho skladnost, poměrně. Výkonný motor, protiskluzová měkčená rukojeť a dvě speciální metly FineCreamer zajistí naprosto skvělé míchání a šlehání.


Šlehač

Představte si, že můžete mít domácí, čerstvou šlehač ku do svých dortů a dezertů. Je to jednodušší, než byste si mysleli! Zde najdete perfektní recepty na hustou, sladkou smetanu, která neobsahuje žádné konzervační látky. Nabídne dvě šlehací metly, dva hnětací háky, pět rychlostí a tlačítko Turbo.


Vysoký výkon za skvělou cenu. Milovníci oříšků a semínek si s ním opravdu přijdou na své. Umí šlehat, vyrobíte s ním bramborovou kaši nebo uhnětete těsto.


Je ideální k výrobě šlehačky nebo našlehání bílků a pokud má ve výbavě více háků, můžete ho používat univerzálněji. Jak už název napovídá, mixér je do ruky, takže ho musíte celou dobu držet. Je na vašem úsudku, jak často šlehač budete používat a kolik rychlostí chcete používat.


Otočná mísa je z nerezové oceli. Dále je zde možnost nastavení rychlosti, na výběr máte ze 6ti možných rychlostí a. Hotovou šlehač ku už nemusíte přemisťovat do zdobicích sáčků, zdobte přímo ze šlehač e! Vybrat si můžete jednu ze tří dekoračních trysek nebo trysku plnicí. Je velmi tichý, díky inovované konstrukci šlehacích metel. Elektrický šlehač připraví výborné capuccino, latté - skvěle našlehá mléko, pomůže při přípravě kakaa i jiných mléčných nápojů.


Materiál: nerez, plast. Vynikající kuchyňský šlehač se výměnnými desky pro rychlou přípravu šlehačky a bílkového sněhu, mléčné pěny do kávy a vaječných směsí na omelety, palačinky apod. Ergonomický design se zde snoubí s funkčností. Skvěle tvarované otevřené madlo usnadňuje jistý úchop a usnadňuje i jednoduché odložení i uchopení.


Mix praktických i stylových mixérů a šlehačů. Aby vám šlo vaření a pečení dokonale hladce, pořiďte si do kuchyně kvalitní mixér a šlehač. PRESTO - Vynikající pro rychlou přípravu mléčné pěny do cappuccina, kávy latte, horké čokolády apod. Vybírejte si Metly podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Šlehač

Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Kvalitní ruční šlehač je šikovný pomocník, který ušetří čas i ruce. Je vhodný pro šlehání mléka, pro výrobu sněhu z bílků či různých druhů těst.


Mixér se velmi snadno a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Již přes let poskytuje Russell Hobbs vysoce kvalitní kuchyňské spotřebiče za přijatelnou cenu.


Můžete si vybrat ze široké škály produktů od varných konvic přes žehličky až po topinkovače.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky