čtvrtek 7. června 2018

Philco trouba

POC STXP Samočistící pyrolytická trouba , objem trouby litrů, teplota - 2°C, ovládání tlačítkové se zamáčkávajícími otočnými knoflíky, funkce připomenutí (odpočet), funkce pro úsporu energie, funkce odložený start, kontrola časových funkcí, velkoplošný gril, turbo gril, sonda na maso 1x, ochlazovací ventilátor, 2x teleskopický plnovýsuv 1. PKO 4IF vestavná trouba PHILCO. POB STX vestavná trouba PHILCO. Velká multifunkční vestavná trouba POD12IF nabízí dvojí pečení pomocí Duo zóny. Touch control s velkým LED displejem.


Philco trouba

Multifunkční trouba Philco POB nabízí typů ohřevu v teplotním rozsahu od až do 2°C pro snadnou přípravu jakýkoliv pokrmů. Samozřejmostí je 2x pečící plech a rošt, které jsou již součástí balení. Trouba je dále vybavena pevným ovládáním,. Součástí příslušenství trouby je extra hluboký plech o objemu až litrů. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou.


Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Užitečným pomocníkem pro vás bude funkce Můj program, která umožňuje uložení nastavení, která používáte nejčastěji. Pro přípravu vašich oblíbených pokrmů nabízí trouba praktických programů.


Philco trouba

Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Moderní vzhle špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky.


Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku. Vestavná trouba PHILCO POB XP, objem L, teplotní rozsah – 2°C, senzorové ovládání a zamačkávací knoflíky, programů, sonda teploty masa, energetická třída A. Přejít na stránku Philco. Nahlášení reklamace pro domácí spotřebiče Tento formulář nelze využít pro malé domácí spotřebiče jako kávovary, konvice, roboty apod.


Infromace o produktu Jsem majitelem certifikátu služby bezplatný servis. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tato mikrovlnka je opatřena systémem FLAT, který umožňuje rovnoměrné vaření mikrovlnami, které vycházejí z vlnovodů umístěných pod keramickou deskou. Díky této technologii je.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze PHILCO POB od ostatních zákazníků. PHILCO má v nabídce tuto volně stojící mikrovlnnou troubu, jejíž hlavní výhodou je možnost prakticky libovolného umístění. Mikrovlnná trouba patří v dnešní době do každé domácnosti. Vestavná mikrovlnná trouba s grilemautomatických programůrežimy… 2. Je-li třeba nastavit dobu pečení, otočením voliče časovače doprava nastavte požadovanou dobu.


Při dosažení nastavené doby pečení se časovač automaticky vrátí do polohy „0“, zazní zvuk „cink, cink, cink“ a trouba se vypne. Všechny informace o produktu Pečící trouba PHILCO POD IF, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PHILCO POD IF. Plně senzorově ovládaná vestavná trouba s teplotní sondou POB18XP nabízí typů ohřevu v teplotním rozsahu od až do 2°C pro snadnou přípravu jakýkoliv pokrmů.


Vestavná trouba Philco POB 4se řadí do energetické třídy A, což znamená, že spotřebuje až o méně energie než běžné spotřebiče. Další výhodou je možnost volby z bohatého repertoáru programů a funkcí. Pro lepší kontrolu nad přípravou jídla je trouba vybavena kvalitním osvětlením a digitálními hodinami, které informují o čase, který zbývá do. Jak funguje mikrovlnná trouba - Vědecké kladivo Vědecké Kladivo. Unsubscribe from Vědecké Kladivo?


Nejlepší vestavné trouby. Pro ty, kteří svou kuchyň mají teprve na papíře, představují vestavné spotřebiče ideální volbu. Beze zbytku totiž zaplní místo v kuchyňské lince, nepůsobí rušivě a mohou být umístěny tam, kam se hodí nejvíce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky