úterý 26. června 2018

Drtič plastu bazar

Stroje - Drtič plastu bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nabízím nový drtič kostek ledu od společnosti Hendi. Zařízení je doporučeno pro velkou i malou gastronomii, lze jej používat i doma. Používá se k barmanským účelům, k míchání koktejlů. Vlastnosti: Široký žlab z ABS plastu a pouzdro z kartáčované nerezové oceli Nože z nerezové oceli a odolný mec. Nože jsou originál Alpine a jsou oboustranné , otočení nože zabere pár minut.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodám nový špalíkovač RS 1tovární výroby, za traktor, malotraktor( od 13koni).


Drtí větve do průměru 10cm (měkké dřevo). Spalikovac je vybaven pevným tříbodový závěs za malotraktor a velký traktor. K pohonu drtiče lze použít standardní kardan. Prodám nožový drtič plastů a odpadního dřeva, pro různé využití.


Popis: Inzerát aktualizován 25. Naše společnost nabízí drtiče odpadu ( drtič jednohřídelový a drtič dvouhřídelový) a další stroje a zařízení určené ke zpracování odpadu, mezi něž patří pásové, šnekové, žlabové dopravníky, nožové mlýny a speciální technologie. Ruční drtič ledu Vám pomůže připravit Vaše oblíbené drinky bez zbytečné námahy. S tímto produktem budou Vaše oslavy opravdu nezapomenutelné. Drtič plastů se skládá ze zásobníku vstupního materiálu s násypkou, drtící skříně se statorovými a rotačními noži, převodového elektromotoru s dutou hřídelí a elektrorozvaděče.


Tyto části jsou upevněny na pevném rámu. Drť padá do šuplíkového zásobníku. Pro snadné čištění a údržbu drtících nožů je.


Elektrický drtič větví Gardenius snadno a rychle zlikviduje větve do průměru cm. Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Krouhací nůž je nerezový.


Dobrý den, prodávám drtič na plast, výroba různé velikosti granulátu, který lze dále zpracovávat. Více informací vám rád sdělím na dotaz. Počet otočných kladiv drtiče 18ks (osy) Počet šťepkovacích nožů 1ks Hmotnost stroje 102kg. Box na odpad o objemu 50lOchrana proti přetíženíKolečka pro snadnou. Se strojem vyrobíte spalitelnou štěpku, rychle, levně a skoro zdarma.


Drtič kuchyňského odpadu Insink Erator Murčený pro větší domácnosti. Nejprodávanější model ISE. Nižsí hlučnost o oproti modelu M56.


Díky vysoké kvalitě je poskytována záruka v délce let. Drtící elementy jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou upraveny prori zaseknutí při drcení. Predáme torzo 2- valcového pomalobežného granulátora.


Jedná sa o prevodovku a masívny odliatok drtiča bez valcov a násypky. Drtič sme mali dlhší čas na dieľni s tým, že sa v budúcnosti bude spojazdňovať. Smoby z kvalitního plastu , krásné barvy pro kluky i holky, co netrvají na růžové. Motor má predpísaný Kw. Jedno okno má posuvnou okenici.


Nyní ve smontovaném stavu, lze snadno rozebrat. Vhodné od prvních krůčků do cca let. Výborný stav,fleky na fotkách jsou způsobeny špatnou čočkou fotoapa.


Postavte si sami svou loď, katamarán, plovoucí piknik ostrůvek, hausbót. Plovákové moduly jsou z polyetylénového plastu , vhodné pro stavbu plavidel - motorových lodí, plachetnic, hausbótů, mol, přívozů, párty ostrůvků a jiné , jako katamarán anebo trimaran.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky