čtvrtek 28. června 2018

Sololit 5mm

Sololit surový, akulit. Jsou velkoplošné materiály, které se vyrábějí splstěním speciální rozvlákněné lignocelulózové hmoty mokrou cestou. Složení materiálu zaručuje absolutní zdravotní nezávadnost. Akulit = děrovaný sololit.


Neváhajte a objednajte už dnes! Hľadáte niečo, čo by ste použili na chrbty skríň alebo dná postelí? Vyrába sa zlisovaním špeciálne rozvláknenej lignocelulózovej hmoty mokrou cestou. Mohou být vyráběné mokrým a suchým způsobem.


Design offers complete interior design service from concept development to completion that is tailored to the client needs and budget. Celý sortiment skladom. Skladom máme OSB, DTD dosky, Lepené BSH hranoly, palubovky a sušený materiál. POUŽITÍ: Pro další povrchovou úpravu, obalový materiál, ve stavebnict.


Sololit 5mm

Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce. Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení. Naše společnost realizuje projekt s názvem „Výměna opláštění stěn a střechy“, reg.


Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, tedy ze zdrojů Evropské unie a státního rozpočtu ČR. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Sololit 5mm

Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců. Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia. Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví. Kompletné posuvné dvere pre vstavané skrine, vodiace koľajnice, štetiny a ďalšie vybavenie a doplnky pre svojpomocnú výrobu vstavanej skrine.


Ukázka výroby manipulačního sololitového nástavku. Použit sololit o tlouštce mm. Surový sololit - dřevovláknité desky surová, mokré výroby, neopracovaná, jednostranné hladkosti. Desky se vyrábí mokrou cestou splstěním speciální rozvlákněné lignocelulózové hmoty. Desky jsou vhodné pro nábytkářský průmysl (záda skříní, dna zásuvek), stavební průmysl a výrobu obalů.


Podkladové desky koupit o objednat u OBI. Vzorkovník laminovanej drevotriesky, ABS hrán, kuchynských dvierok. Lisované (tvrdé) dřevovláknité desky ( sololit , sololak, akulit) se vyrábějí, stejně jako například izolační desky, z rozvlákněného (defibrovaného) dřeva.


Lisováním navzájem vlákna zplstnatí a zpevní se za účinku tepla a určitého tlaku do tvaru desky. Zkratka HDF pochází z anglického spojení slov High Density Fibreboar což můžeme přeložit jako vysoce zhuštěná deska nebo panel z dřevních vláken. Ale OBI přímo reklamuje že zakoupený materiál uříznou dle přání!


Sololit 5mm

Technológia sololit výrobný procespripomínajúce výroby MDF. Suroviny tu slúži ako odpad a prach, ktoré sú získané spracovaním dreva. Tieto odpady sú podrobené štiepeniu a potom komprimované pomocou špeciálneho lisu. Vzniknutý materiál sa vysuší.


Podľa hmotnosti vlákna dreva sa pridá do emulzie, odlučovače.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky