pátek 8. června 2018

Uchycení police na zeď

Provádíme potřebné děrování. Pověsit police na cihlové nebo betonové zdi, je nutné, aby se na označení používané v této úrovni. Jak správně upevnit zavěšované předměty závisí také na materiálu, z něhož je zeď postavena – jinak se upevňuje do panelových zdí, jinak do cihlových a jinak do sádrokartonu.


Důležitá je i nosnost takové police a rozestup konzolí. Police na zeď pro toho, kdo si chce chytře vybrat.

Dovezeme, vyneseme po celé ČR. Nábytek a doplňky - největší výběr na jednom místě on-line z pohodlí Vašeho domova. Akční zboží a SLEVY až. POMOCÍ ŠROUBOVÁNÍ TRNU PROTI PLECHU max.


Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Na police můžete ukládat knihy, fotky, drobné dekorační předměty nebo sbírku CD.

Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně. Dominuje zde nabídka polic z lamina, ale nesmí chybět ani vysoce kvalitní masiv nebo přírodní MDF či elegantní sklo.

Můžete vybírat police ve velmi rozmanitých designech a stylech a samozřejmostí je úžasná paleta barev. Může za to jeho asymetrická konstrukce, která na sebe poutá pohledy příchozích. Nástěnná police Seashell patří k typu úložného nábytku, který v interiéru dává mnohem více vyniknout různým dekoracím. Položené knihy na polici budou vypadat, jako že levitují na stěně. Zavěšujeme-li nástěnné poličky a skříňky na stěnu, je nejdůležitější jejich důkladné upevnění.


Tímto způsobem uděláte na Vaše návštěvy zaručeně kouzelný dojem! Součástí balení jsou vruty i hmoždinky , pošleme Vám tedy kompletní sadu pro uchycení na zeď ke každé polici. Neviditelná police na knihy. Pak můžete vyvrtat díru o chlup větší, koupíte si kovovou kotvu a do ní zašroubujete závitovou tyč. Po aplikaci chemické malty máte ještě minutku na to, abyste kotvu s trny ve zdi usadili tak, aby trny přesně zapadly do otvoru v hraně police , vysvětluje Červenka.


Designová police na zeď Trendová police na zeď v retro stylu může být velmi pěkným doplňkem i Vašeho domova. Popis produktu: - stylová police na zeď - snadná a rychlá. Návrh polic může být nejvíce neobvyklý.


Před pověsit police na zeď , je nutné vybrat nástroje pro.

Kromě toho nezapomeňte na materiál, ze kterého jsou stěny vyrobeny uvnitř. Práce se provádí opatrně, aby se zabránilo sekání na zeď. Ujistěte se, že vrták a hardware byly stejné velikosti.


Jakmile jsou trny ve zdi pevné a stabilní, nasuňte na ně polici větší silou.

V plných materiálech (cihly, beton) doporučujeme nosnost police max. Poté připojte montážní prvky, my zkontrolujte hladinu budovy. Mít vše pro ruce šetří čas Háčky pro uchycení na zeď jsou součástí balení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Protože neznáme přesný typ zdiva ve vaší domácnosti, necháme výběr spojovacího materiálu k uchycení nábytku na stěnu na vás (v balení jej tedy nenajdete). Je jen na Vás, zda preferujete držák pro pevnou montáž televize na zeď , který se vyznačuje zejména velkou nosností, uchycení televize ke stropu pomocí stropního držáku nebo polohovatelný držák na stěnu, který může být rovněž výsuvný a díky němuž můžete sledovat televizi z mnoha různých úhlů. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. V tomto provedení je dodávána včetně kování pro spolehlivé a bezpečné uchycení police na zeď.


Zesílené rámy dodávají nábytku masivní optiku. KONZOLE, POLICE A HÁKY NA ZEĎ Kromě kompletního sortimentu regálového systému nabízíme také téměř druhů policových konzolí a klipů, díky kterým na zeď esteticky i funkčně připevníte různé dřevěné či skleněné police.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky