pondělí 18. června 2018

Sekera fiskars x11

Sekera fiskars x11

Free Shipping Available. Never miss a deal with idealo price comparison. We have honest product and shop reviews to help you make the best decision. Fiskar Xzum kleinen Preis hier bestellen.


Sekera fiskars x11

Discover the Magic of Easy DIY! Použitelná i jako jednoruční sekera. This 4th of July weekend we spent some time enjoying the woods and my dad brought his new X, we were so impressed I had to show it to you in action. Dlhodobo najobľúbenejšia a najpredávanejšia značka sekier po celom svete.


Při objednání tohoto staršího modelu nyní zasíláme našim zákazníkům již nový model s prodlouženou zárukou let, vylepšenou čepelí, topůrkem a pouzdrem. HRC) a potažené kluznou vrstvou PTFE (pro menší odpor při sekání). Fiskars Xje vybavena středně dlouhým topůrkem. Jedinečný dizajn a ergonómia vám umožní spracovať neporovnateľne väčšie množstvo dreva pri menšej námahe ako s obyčajnou sekerou.


Technické parametre : Plastové puzdro. Pri objednaní tohto staršieho modelu teraz zasielame našim zákazníkom už nový model s predĺženou zárukou rokov, vylepšenou čepeľou, poriskom a puzdrom. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava čepele je doplněná lehkým robustním topůrkem s dokonalým vyvážením.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Je vybavená 3D povrchovou úpravou čepele a ľahkým poriskom. Sekera se snadno používá jednou rukou.


Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Lehké topůrko z kompozitního pevného materiálu FiberComp (vyztuženého skelnými vlákny). Díky své unikátní konstrukci vám ušetří nejen mnoho sil, ale je možno s ní pracovat po dlouhou dobu bez zbytečné únavy zad a paží.


If you love gardening, you’ll want the best possible tools for every garden task. Nová geometria čepele a nový dizajn čepele. Whether you are weeding, chopping, sweeping, pruning or clearing snow and ice, our tools make things easier and more efficient year in, year out. Kč Poslední kus za tuto cenu!


Sekera fiskars x11

X– S s plastovým pouzdrem, určená ke štípání malých špalků a sekání větví. Také jako jednoruční sekera. Od sekery Xze starší řady se liší lepší geometrií čepele, novým designem a pouzdrem.


Příjemnější uchopení topůrka sekery zaručí měkčený plast Elastomer, který také v kombinaci s tvrdým jádrem pohlcuje náraz. Vyberte si tu správnou sekeru podle úkolu, který Vás čeká. Lowest Prices on Top Items.


Sekera fiskars x11

Save Money with eBay Deals. Start Making Money Today. Million Shoppers Want to Buy. The keil shaped forged axe head pushes the wood apart and helps to quickly and effectively cleaving small logs or firewood. Because of the limited weight, you can use it with one hand it necessary.


Snadno se používá jednou rukou. Teleskopické rycí vidle Fiskars. Vidle jsou velmi lehké, vhodné i pro osoby s menší silou. Záruka let po registraci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky