pondělí 11. června 2018

Podložka pod pračku baumax

Gumová izolačná podložka hrúbky mm tlmiaca vibrácie a hluk. Podložka pod pračku TFY No. Vhodná pod práčku, sušičku, chladničku alebo mrazničku, napr. ELECTROLUX Tlumící podložky pod nohy pro předem plněné pračky ks.


OBI) za tuto cenu koupila podložku. Levné podložky pod plovoucí podlahy - velký výběr naleznete online na BauMax. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu! Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku zno.


To se Vám líbí: zamezí pohybu pračky. Bylo možné ji lehce upravit - zkrátit (pračka s hloubkou cm). Nemá bohužel vliv na snížení hluku. Tlmiaca anti-vibračná podložka pod práčku Tlmiaca antivibračná podložka ochráni Vašu práčku a zabráni hluku, ktorý pri praní alebo žmýkaní Vaša práčka vydáva.


To sa Vám páči: Protismykova, tlmi hluk. Kupil som aj druhu podlozku, ktoru mam v kufri auta a je skvela kedze je protismykova a tovar v kufri drzi na mieste. Moderní pračky bývají poměrně tiché. Tlmiaci antivibračná podložka z kvalitnej gumy pod práčku. Stabilný podstavec pre práčku sa univerzálne hodí pre všetky práčky a sušičky.


Pokud vlastníte jeden ze starších modelů, nebo se vám váš spotřebič zdá příliš hlučný, zkuste si pořídit podložku pod pračku na snížení vibrací. Práčka alebo sušička sa umiestni do ideálnej pracovnej výšky, čo umožňuje jednoduché vkladanie a vyberanie prádla. PODLOŽKA POD PRAČKU 60x45xCM Nové ! Pod podstavec môžete napríklad uschovať pracie prostriedky a ďalšie potreby.


Podstavec je vyrobený z práškovo lakovanej. Nový, kvalitní výrobek. Antivibrační podložka pod pračku a jiné podobné spotřebiče. Stabilizuje spotřebič na daném místě a redukuje vibrace a hluk. Prodlužuje životnost a chrání zařízení.


V tu nejnevhodnější dobu praskne lednička nebo mrazák a místo kuchyně máte bazén. Okapnice pod lednici nebo mrazák je účinným nástrojem, jak těmto. Vyhľadávania súvisiace s výrazom podložka pod pračku. Balenie obsahuje ks ochranných podložiek. Medzikusy práčka - sušička.


Informace o podložka pod pračku. Tlmiace ochranné podložky WPRO SKA 3chránia drevené podlahy a dlažbu pred poškriabaním a zabraňujú vibráciám. Pryžová podložka pod pračku je typ antivibrační podložky, která zamezí nežádoucím otřesům, které pračka způsobuje. Je vhodná pod jakýkoliv typ pračky, ať už automatické pračky klasické, nebo i pračky se sušičkou. Tlumící nohy pro pračku pomáhají utlumit vibrace a udržet pračku na svém místě.


V balení najdeš ks těchto nožiček kulatého tvaru. Tyto gumové podložky zároveň chrání podlahu před poškrábáním. Nožičky mají bílou barvu, takže dokonale splynou s pračkou a nenaruší vzhled Tvé koupelny. Nemáte někdo pod pračkou nějakou podložku proti tlumení pračky a zachytnutí malého.


Aktuální akční letáky a. Ideální jako tlumící deska pod pračku , ledničku, myčku a sušičku. Já pod pračkou sice nemám,ale viděla jsem v OBI přesně jak píše. Zabraňuje hluku, tlumí vibrace a omezuje rušení sousedů. Výhodné ceny podložek, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu.


Tlumící antivibrační podložka pod pračky z kvalitní recyklované gumy. Nakupujte gumové podložky na internetu a ušetřete. Vše pro byt, dům, dílnu, stavbu a zahradu. Prodej v e-shopu BAUMAX. CZ - Nízké ceny každý den!


CZ - online hobby market - dlažby, podlahy, nábytek, koupelny, a vybavení koupelen U nás najdete vše pro rekonstrukci a renovaci vašich domovů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky