úterý 19. června 2018

Kuchyňský robot

Kuchyňský robot

Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta. Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů.


Robot je opatřen velkokapacitní 8l mísou a umí mixovat, mísit i šlehat. Dále je ho možné využít ke strouhání, mletí masa, odšťavňování či lisování ovoce a mnoha dalším činnostem. Dalším příslušenstvím ještě rozšíříte jeho multifunkčnost. Kuchyňský robot pomůže vašemu receptu k dokonalosti precizním strouháním, krájením či mletím. V pohodě by měl zvládnout hned několik činností (sekání, mixování, šlehání a další), ale může být dovybaven i odšťavňovačem, sušičkou na ovoce nebo lisem na citrusy.


Za takové peníze jen těžko koupíte něco lepšího a kvalitnějšího. Při troše opatrnosti vám tento robot vydrží celý život. Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni.


Naklikejte si parametry, které u svého nového přístroje požadujete. Multifunkční kuchyňský robot představuje velkého pomocníka pro každou hospodyňku. Usnadní veškerou přípravu pokrmů a vaření a pečení vás začne více bavit! Vyberte si ten, který vám nejvíce padne do oka. Zastane práci hned několika spotřebičů najednou – můžete s ním mixovat, sekat, šlehat, odšťavňovat nebo uhníst dokonalé těsto, aniž byste museli mít sílu jako zkušený kulturista.


Robot zaujme extra velkou 7l nerezovou pracovní mísou, elektronickou kontrolou rychlosti s ovětleným tlačítkem a přednastavenými programy. Přípravu mění na zábavu, zkracuje její dobu a ještě vám nechává volné ruce. Tento šikovný pomocník podpoří vaši lásku k jídlu a bude v kuchyni vaší pravou rukou. Se silným motorem umím udržovat nastavené otáčky i při… Rychlý náhled. Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci.


Sháníte-li nejlepší multifunkční kuchyňský robot , kupte ho na FAVI. Nabízíme stovky produktů - celokovové roboty, mnoho značek i barev s funkcemi od šlehání po mletí masa. Objevte Philips kuchyňský robot. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto kuchyňský robot vhodné.


Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online. Je i trochu sentimentální, ale uklidňuje a hřeje. Free Shipping Available.


Kuchyňský robot

Možná to víte, možná vám to zatím uniklo, ale první kuchyňský robot na světě vznikl pod hlavičkou americké společnosti Hobart Corporation a vžil se mu název kitchen ai čili pomocník v kuchyni. Jelikož jsem kuchyňský robot , disponuji řadou funkcí, které si rychle oblíbíte, a navíc Vás potěším devíti krásnými metalickými barvami, s nimiž dokonale zapadnu do každého interiéru. Robot je velmi lehce ovladatelný a díky jeho funkcím, jako je strouhání, krájení, hnětění, mixování a šlehání zvládnete všechny úkoly v kuchyni.


Díky jeho bohatému příslušenství, do kterého patří průběhový. Každý, kdo si jednou kuchyňský robot pořídí, už odmítá vařit bez něj. Doba, kterou strávíte krájením zeleniny, mletím masa nebo třeba šleháním smetany, se s ním totiž výrazným způsobem snižuje. Vše, co dříve trvalo věčnost, je s kuchyňským robotem hotové během krátké chvilky. Díky regulaci otáček a časovači se vám tak nikdy nestane, že se zapomenete a místo nadýchané šlehačky utlouknete máslo.


Kuchyňský robot

Jednodušeji a rychleji tento kuchyňský robot připraví dokonalé těsto s vysokou rychlostí míchání. Díky obrovskému výkonu motoru je příprava těst hračkou. Pro optimální míchání, šlehání a hnětění s praktickým příslušenstvím máte v jednom zařízení mnoho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky