pátek 29. června 2018

Gravitační nůž bundeswehr

Gravitační (vypadávací ) nůž používáný v bundeswehru. Jak vykovat nůž z řetězu motorové pily. Důvod prodeje-sešli se mi dva stejné, proto prodávám.


Gravitační nůž bundeswehr

Aukce v kategorii Sběratelství Vojna, armáda obsahující výraz Nuž – Strana na. Jedná se o typ IV od firmy OFW -Otto Forster Germany ze sedmdesátých let. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení.


Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Pojem „ gravitační nůž “, v němčině též „Fallmesser“, vychází ze způsobu vysouvání čepele, jinak zcela skryté v rukojeti. Vysunutí lze provést po stlačení hřbetní pojistky vnitřní pružiny na palcové straně u záštity nože, poté je třeba nožem buď mávnout nebo jej prostě otočit záštitou dolů. Poválečné typy nemají dřevěnou střenku ale zelenou plastovou. Název odpovídá způsobu vysunutí ostří.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nebria, dík za pochvalu alespoň mě někdo pochválil cenu si může každý. Jednalo se o nůž , jehož název vychází ze způsobu vysouvání čepele, jinak. Hledáte pravé vojenské útočné nože?


Od nás k vám poputují přímo z armádních zásob. EXCALIBUR ARMY je váš odborník na military výprodej! FJ Fallmesser, gravitační nůž II. Naleznete mě také na AUKRU, ceny zboží na aukru se mohou lišit s ohledem na AUKRO poplatky.


Pro Slovenské zákazníky - Zboží včetně poštovného můžete uhradit na náš Slovenský účet vedený u Fio banky. Bundeswehr gravitační. Německý gravitační nůž - Luftwaffe - SMF Solingen.


Nedele nedaleko od baraku, ja mam na ty noze proste. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Na rikasu bude kruhová značka s písmeny RZM a číslo, případně rok výroby. Značka rytíře znamená výrobce - Anton Wingen, Jr. Nůž BW kapesní SOLDIER BUNDESWEHR Victorinox.


MW4DE Kapesní nůž z výbavy německé armády s odtlačnou pojistkou čepele. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.


Fallkappmesser - gravitační nůž Vzhledem k tomu, že na spoustě fórech a stránkách se stále řeší gravitační nůž , pokusím se vám ho lehce přiblížit v kratičkém článku. Více informací se dozvíte ve dvou publikacích, které o tomto noži vyšly. Bezplatný inzertní portál zaměřený na zbraně, střelivo, uniformy, vojenskou výstroj, airsoft, paintball, historické zbraně, repliky a vojenskou techniku.


Nabízím sbírkové kameny, acháty,zkamenělá dřeva-araukarity,jaspisy, viz foto. LW gravitační nůž (Helbig)Nabízím k odkoupení svůj gravitační nůž Helbig. Vzhledově vypadá skvěle (v rodině už od války) , má však prasklou spodní pružinu , čepel samotná je plně funkční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky