pondělí 11. června 2018

Kulmofén braun

Na první pohled vypadají tyto přístroje podobně, jako běžné kulmy. Hlavní rozdíl je však v tom, že jsou obohaceny o kartáče sloužící k vyčesávání vlasů. Zároveň produkují teplý vzduch, jako fén.


Je vybaven ionizující technologií IONTEC. Ve výbavě naleznete kulmofén , velký tvarovací kartáč 36mm a hřeben. Pro přípravu dokonalého účesu využijete stupně regulace teploty a proudu vzduchu nebo turbo spínač pr.


Studený vzduch pomocí jediného tlačítka účes zafixuje a je vhodný zejména pro citlivější vlasy. Oboustranná rotace se vám může hodit například v okamžiku zapletení vlasů do kartáče. Proto vám nabídneme ještě dvě alternativy. Jde o cenově dostupný, ale velmi výkonný kulmofén. Samotná konstrukce využívá jak hřebenového nástavce, tak i kulatého kartáče, který zajistí tvorbu loken.


Samotná konštrukcia využíva ako hrebeňového nadstavca, tak i guľatej kefy, ktorá zaistí tvorbu kučier. Při výběru je důležité dbát na funkce kulmofénu, ale všímat si třeba i množství nástavců, materiál (oblíbené jsou keramika a turmalín), možnost regulace teploty či rychlost foukání vzduchu. Zabudnite na komplikované použitie fénu a kefy na vlasy, teraz túto úlohu zvládne jeden prístroj. Braun SatinHair AS720. Technologie IONTEC zaručí, že vlasům i po kulmování zůstane jejich přirozená vlhkost.


Budou tak nejen zdravější, ale také zářivě lesklé a hladké. Vo výbave nájdete kulmofén , veľký tvarovacia kefa 36mm a hrebeň. Výkonný kulmofén , ktorý vlasy aj ošetruje, ale je skôr vhodný na dlhé vlasy.


Kulmofén braun

Kompletní informace o produktech značky BRAUN - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty BRAUN na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ta navrátí ztracenou rovnováhu vlhkosti vašich vlasů, redukuje rozstrapatenosť vlasů a statickou elektřinu. Hladké štětiny nástavce chrání vlasy před poškozením, stejně jako speciálně navržený síťový filtr, který zabrání nasátí vlasů a jejich.


Pořiďte si kulmofén Philips, Babyliss nebo Rowenta a získejte dokonalý účes. Výhody kulmofénu na vlasy. Neboli kulmofén ocení ženy, které chtějí opticky zvětšit objem vlasů. Horkovzdušné kulmy jsou opatřeny kulatým nebo plochým kartáčem, slouží k vysoušení vlasů a zvýšení objemu.


Její povrch je obvykle turmalínový nebo v kombinaci s keramikou. Ionizační kulma na vlasy. Meňte svoj vzhľad podľa nálady – vďaka mimoriadnej ochrane vlasov od.


Značka je však mnohem dál a zabývá se dokonce i vývojem kulem na vlasy. Díky tomu je kulmofén vhodný nejen ke tvarování vlasů mokrých, ale i těch suchých, kdy potřebujete vlasy prostě jen doupravit. Kulma je vybavená okrúhlou kefou s plastovými tŕňmi, ktoré zaistia dokonale vysušenie, prečesanie a navlnenie vlasov. Kulmofen braun satin hair 3. Postarajte sa o svoje vlasy ako profesionál, za pomoci produktov v tejto kategórii. Kč Skladem 2-ks Ihned v prodejn�.


Nájdete tu žehličky na vlasy, kulmy a kulmofény, ktoré šetrne premenia vaše vlasy do dokonalosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky