pondělí 11. června 2018

Pinzeta na obočí tweezerman

Stojí za řadou patentovaných novinek, důmyslně inovovaných a designových nástrojů, které si oblíbili profesionální. Pinzeta Slant se šikmým hrotem je ideální k úpr. Tweezerman Make Believer Rainbow mini Slant Tweezer pinzeta.


TWEEZERMAN představil další pinzetu, tentokrát vyvinutou přímo pro vytrhávání obočí. Dopřejte svým řasám a obočí nejnovější trendy v podobě těchto limitovaných, třpytivých „must have“ kousků. Rovná pinzeta vytrhne více chloupků zároveň.


Je tak vhodná pro místa, kde vám nezáleží na detailu a tvaru a chcete se zbavit všech chloupků. Upravujte obočí vždy až po sprše. Pomocník nejen pro úpravu obočí , který zachytí každý chloupek hned napoprvé. Výběr je opravdu velký -profi pinzeta INOX, šikmá, rovná, špičatá, univerzální, pinzeta na obočí.


Solingen, Německo nebo Pramana, Itálie. Hodnocení produktu:. Na jedné straně je zahnutá pinzeta , která s velkou přesností zachytí a vytrhne i ty nejjemnější chloupky.


Kartáč s vlákny na druhé straně obočí upraví. Každodenní pomocník pro úpravu obočí. Výsledek jako od odborníka během pár vteřin! Kosmetická pinzeta na obočí délka cca. MAGNUM pinzeta na obočí 8. Jak používat pinzetu Nejllépe po koupeli, případně nahřát.


Available Now At Cult Beauty! Stylové, a přitom praktické kožené pouzdro v černém provedení, které ochrání pomocníky v péči o dokonalé obočí i krásné nehty – pinzetu SLANT, nůžky na nehty a oboustranný skleněný pilník. Mini verze vašeho oblíbeného nástroje k odstraňování chloupků je tady.


Táto pinzeta už krát za sebou získala prestížne ocenenie amerického časopisu Allure Best of Beauty v. Tato pinzeta již krát za sebou získala prestižní ocenění amerického časopisu Allure „Best of Beauty. Bez těchto kosmetických nástrojů se už ženy nemohou obejít, ať už jsou to kosmetické nástroje na obočí , řasy, ruce či chodidla. Můžete ji mít stále při sobě. Je vyrobená z nerezové oceli.


Pinzeta na obočí tweezerman

Na baterie, které jsou součástí balení. BOURJOIS Paris Tweezers pinzeta na obočí ks. Vetus pinzeta ESD-zahnutá čierna. Pinzety na obočí Pinzety na obočí skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Titania, PFEILRING SOLINGEN a dalších. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vlastnosti:má šikmé zkosení hrot.


Zľavy až Doprava do druhého dňa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky