pátek 8. června 2018

Džbán se sítkem

Dopřejte si osvěžující nápoj z čerstvého ovoce! Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. XD Design je mistrem ve vychytávkách pro lepší životní styl. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu.


Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Je čas pít horkou ranní kávu, teplý čaj pod dekou v chladných večerech a oslavit čas strávený se svými blízkými. Pro toto konkrétní období se postarat o plné vybavení vaší kuchyně. Detail produktu Do obchodu.


V nabídce také unikátní konvice TEO se sítky pro vyluhování lístků máty, plodů šípků nebo čerstvého ovoce i extra jemných sypaných čajů. Prvotřídní sklo a vytříbený, cenami ověnčený design bude vašim nápojům slušet! Plastový džbán s vložkou na led a ovoce.


Vložky jsou vyjímatelné, takže můžete džbán využít i bez nich. Vložka na ovoce má otvory, díky kterým se. Keramické konvičky se sítkem , porcelánové džbány na čaj a džbánky na mléko ve stylu Provance. Skvělé ceny a široký výběr jen u nás!


Balíček doručíme za Kč, a při dopravě nad 1. Chcete si připravit svůj oblíbený bylinkový čaj nebo se zchladit sklenicí studené vody? Chcete vědět, zda je cena Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Pak jistě oceníte velký skleněný džbán s vložkou na led a sítkem na čaj. Tento elegantní džbán válcovitého tvaru je dílem českého výrobce Simax a je dodávaný s víčkem a dvěma vložkami z odolného tvrzeného plastu. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Džbán na vodu s filtrací, šedý Stelton. Kč Skladem Dům a zahrada. Nepostradatelný pomocník při zavařování, obzvláště jej oceníte při výrobě domácí marmelády. Spodní část trychtýře Kilner. Dávkovač na alkohol s pípou a LED podsvícením InnovaGoods.


Kameninový džbánek Bloomingville Bea. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až si do něj raději připravíte osvěžující limonádu nebo půjdete pro pivo. ForLife Mist skleněný džbán na ICED TEA, l,. Džbány a karafy v elegantním designu vám umožní servírovat nápoje ve stylovém balení, ať už ho chystáte jen pro sebe nebo pro vzácné hosty.


Džbánky na domácí limonádu, ledový čaj nebo čerstvě. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Univerzální džbán , který umí připravit lahodné chlazené nápoje stejně hravě jako ty horké, se jmenuje TEO.


Objem litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky