středa 6. června 2018

Půllitr s gravírovanou fotkou

Obrázek je do skla vyrytý laserem, takže je prakticky nezničitelný. Myčka nemůže obrázek nijak poškodit. Pokud byste chtěli na půllitr pouze vlastní text, lze i to zařídit.


Půllitr s gravírovanou fotkou

Samozřejmě, že na půllitru nemusí být jen portrét, ale i např. Pošlete nám fotku a my zařídíme zbytek. Fotku upravíme taky, aby byla pěkně viditelná a opravdu potěšila. Obrázek gravírujeme laserem, nemůže se tedy sloupnout nebo poškrábat. Půllitry jsou vhodné do gastroprovozu, což znamená, že když ho doma dáte do myčky, nic se mu nestane.


Gravírovaná skleněná sklenice - krýgl ( půllitr ) na pivo s objemem L. Půllitr s vlastní fotkou , keramický se zlatým lemem. Pokud hledáte pivní dárek pro pivaře, pak je půllitr na zakázku dárkem ideálním a půllitr s vybroušeným jménem jistě potěší. Kromě půllitru v nabídce naleznete i další sklenice nebo hrnečky na kávu se jménem na Vaše přání. Mít své místo v lokále je jedna věc, ale mít svůj vlastní krýgl se svým jménem nebo fotkou je už trochu vyšší level. Pokud dotyčný „PIVAŘ“ chodí do místní hospůdky pravidelně a všichni jej tam považují za člena „pivní rodiny“může si krýgl nechat tam a vždy, když si objedná, mu přinesou pivo v jeho sklence.


Vyrábíme moderní, originální dárky s fotkou nebo textem. Dárky pro muže, dárek pro ženu, kamaráda, nevěstu, novomanžele, cestovatele, rybáře, lyžaře, pro babičku dárek s vnoučaty. Sklenice 5l (půllitry) na které je možné vybrousit jméno nebo obrázek.


NEJPRVE KLIKNĚTE NA PŮLLITR. PAK SI MŮŽETE VYBRAT OBRÁZEK A NÁPIS NA PŮLLITR. CENA PŮLLITROVÉ SKLENICE JE VČETNĚ VYBROUŠENÍ JMÉNA. Pro vašeho manžela označíme půllitr textem Adam let. Pro vaši svatební hostinu připravíme sklenice se jmény všech hostů.


Pro vaši kamarádku připravíme fotografii na stůl s jejím oblíbeným psem. Budete mít krásný dárek pro někoho známého. Gravírujeme laserem do skleněných výrobků, reklamních dárků, cedulí. Na vámi, či u nás vámi objednané zboží vám vygravírujeme text, obrázek, fotku, logo. Samochladící půllitr gelový - průhledný.


Ve strašných vedrech není nic lepšího, než si dát jedno pořádně orosené pivko. Ale v obyčejném půllitru Vám velice rychle zteplá a nedá se pít. Cena produktu bez dopravy Skladem. Tento e-shop získal dostatečný p. Skvělá fotka může vzniknout i při úplně obyčejném stisknutí spouště fotoaparátu. Pomocí dárků od HappyFoto si uchováte vzpomínky na rodiče, děti a spolužáky, přátele z mládí, na své dávné lásky, na milovníky kávy, spolupracovníky z kanceláře, milovníky vaření … a uděláte jim opravdovou radost.


Díky přívěsek s fotkou či rytinou jména jim budete stále na blízku. Vyberte si z naší výkladní skříně libovolný ocelový šperk a my vám z něj uděláme osobitý a jedinečný klenot. Přívěsek či náramek je krásným dárkem pro přítele, druhou polovičku či rodinu. Keramický hrnek s fotkou , půllitr s potiskem, sportovní láhev a mnohem více.


Základem je vždy kvalitní materiál. Velkou předností pak to, že na jejich výrobu stačí jedna fotografie. A výsledkem je vždy skvělý dárek. Hrneček pro prarodiče s fotografií právě narozeného vnoučátka, pivní korbel s vtipnými. Benzínový zapaľovač s gravírovanou fotografiou bez náplne za 90€ € 2Zvečnite svoj obľúbený obrázok alebo text na šperku či zapaľovači!


V obchodoch nájdete množstvo nič nehovoriacich príveskov. Pakliže hledáte narozeninový dárek pro muže, který si rád dá pivečko, pivko či pivo, pak ho jistě potěší stylový pivní půllitr , což je tedy pivní sklenice s uchem či bez ucha, která svým potiskem či balením trefí tak říkajíc hřebíček na hlavičku a obdarovaného potěší i pobaví nejen k svátku či narozeninám. Rozmer poďakovania je 25cm x 15cm a je samostatne stojace vďaka dvom stojanovým nohám vzadu sŕdc. Elegantné poďakovanie rodičom v tvare dvoch sŕdc.


Jako vánoční dárek jsem objednala placatku s gravírovanou vlastní fotkou a jsem nadmíru spokojena. S nákupem jsem velice spokojená! Objednávala jsem po několikáté a vždy objednávka byla vyřízena velmi rychle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky