úterý 26. června 2018

Forma na gumové medvídky

Silikonová forma na gumové medvídky - bez kapátka. Formu lze použít na jakoukoliv tekutou směs, na želé, čokoládu i led. Forma je vhodná do -do 1C.


Výborné domácí cukrovinky ocení především děti. Můžete vyzkoušet různé příchutě a barvy želatiny. Vhodná do myčky na nádobí. Vážení zákazníci, pripravili sme pre Vás prehľad platobných metó ktorými môžete platiť na našom e-shope.


Gumové medvídky a různé želatinové bonbony milují děti i dospělí. Ty kupované jsou ale bohužel plné cukru, barviv a umělých látek. Naštěstí je ale můžete vyměnit za ty domácí, které vyrobíte raz dva!


Klikni si na odběr a zvoneček a další video ti neuteče. D silikonová forma na pečení medvídků vám umožní snadno upéct krásné medvídky , která potěší a překvapí nejen ty nejmenší. Pečící silikonová forma ve tvaru medvídků je vhodná na pečení piškotových, třených i kynutých.


V čem formy na želatinové bonbony DELLA CASA vynikají? Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. V nabídce formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky i makronky. Sami budete překvapeni, jak je recept na gumové bonbóny jednoduchý. Vyrobte svým dětem zdravé domácí gumové medvídky.


Forma na gumové medvídky

Domácí gumové medvídky můžete připravit takřka z jakékoliv ovocné šťávy – použít můžete kvalitní džus nebo čerstvě vymačkané ovoce. Doporučit můžeme pomeranč, jahody, borůvky, maliny, ale také jablko, třešně či banán. Poté zahřejte do úplného rozpuštění želatiny asi na 80˚C, ale nevařte.


Pomocí kapátka naplňte formičku na medvídky (nebo jiné tvary) a dejte pořádně vychladit a ztuhnout. Ideálně do druhého dne. Poté můžete gumové medvídky z formy vysvobodit a pochutnat si na nich.


Autorkou receptu a fotografií je Michaela Pecková. Gumový medvídek nebo také gumoví medvídci jsou gumové sladkosti ve tvaru medvěda, které mají původ v Německu, ale rychle si získaly celosvětový ohlas. Praví gumoví medvídci jsou vyráběni ve velikosti dvou centimetrů a měli by se dát roztáhnout až na cm.


Můžete je upéci z piškotového nebo litého těsta, naplnit čokoládou, marmeládou, ozdobit polevou, můžete v nich zmrazit ovocnou dřeň. Kovová forma ve tvaru medvídků je vhodná na pečení. Umožní Vám snadno upéct krásné medvídky , která potěší a překvapí nejen ty nejmenší. Medvídky můžete naplnit čokoládou, nutelou, marmeládou nebo třeba ozdobit polevou.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pomůcky: forma na gumové medvídky nebo jiná malá silikonová forma , pokud nemáte použijte nízký plech a po ztuhnutí bonbony rozkrájejte na malé kostičky. Příprava Pomerančovou šťávu smíchejte v malém hrnci nebo pánvičce s kurkumou, pepřem i kajenským pepřem. Když jsem nápad na domácí medvídky uviděla na netu, říkala jsem si, že to snad nemůže fungovat.


Větší děti už to zvládnou samy, s těmi menšími si můžete domácí gumové medvídky vyrobit společně. Skvělý program na letní odpoledne. A děti vás budou milovat, protože těchto medvídků se mohou klidně nacpat, co hrdlo ráčí.


Gumoví medvídci jsou oblíbenou laskominou dětí i dospělých. Obzvláště vyhledávané jsou pak mezi jedinci, kteří si potrpí na zdraví svých kloubů. Barevní medvídci prý mají totiž zázračné ochranné účinky na kloubní výstelku.


Pravda je však poněkud odlišná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky