pondělí 25. června 2018

Plechový sud 200 l rozměry

Kovový sud je vyroben z ocelového plechu a je ošetřen odolnou povrchovou úpravou. Víko sudu je vybaveno pryžovým těsněním a pákovým uzávěrem. Sud je díky víku možné úplně otevřít a naplnit jej sypkými, tuhými nebo pastovitými látkami.


Můžete počítat s objemem až 2l. Sud je vyrobený z pozinkovaného oceľového plechu hr. Konštrukcia umožňuje viacnásobné použitie, repasovanie a recykláciu.

Je vhodný na prepravu a skladovanie všetkých druhov kvapalných látok podľa medzinárodných predpisov: IMDG-Code námorná doprava, RID železničná doprava, ADR cestná doprava. Plechový sud se zátkami L. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva. Konstrukce umožňuje vícenásobné použití, repasování a recyklaci. Dodávka = predmontované, konečnú montáž vykoná zákazník.


Používané obaly pro přepravu a skladování sypkých látek a pastovitých hmot v chemickém, petrochemickém, průmyslu či zemědělství. Prodám kovové sudy, po domluvě i více kusů. Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu.

Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu. Objem sudu je 2litrů. Rozměry sudu jsou: 5x 9mm. Sud má odnímatelné celé víko s obručí.


Ve dnu sudu jsou malé dírky, nevhodný na vodu. Sud je lehce kónický a jdou vsadit do sebe, proto v době, kdy nejsou potřeba , nezabírají místo. Oceľový sud je vyrobený z oceľového plechu a je ošetrený odolnou povrchovou úpravou. Vrchná časť je vybavená plniacim otvorom so zátkou.


Tento sud má objem až 2litrov a môžete ho plniť kvapalnými l. Rozprodám i jednotlivě kusů různých plechový ch lakovaných sud ů na 2litrů od motorového oleje. Aktuálně modré Mogul, zelené Castrol a modrá světlá Aral jsou v dalším inzerátu Čisté, pěkné, lakované, bez koroze a škrábanců. Standardně jsou sudy v provedení - uvnitř surové, vně lakované. Použité sudy nejsou vhodné pro použití v potravinářském. Sudy jsou vhodné pro ukládání kapalných nebo pevných nebezpečných látek.


Kovové sudy se zátkami ve dně nebo v plášti jsou vhodné pro skladování kapalných látek. Kovové sudy s odnímacím víkem jsou vhodné pro skladování sypkých, pastovitých a tuhých. Sud plastový ROTO 2L classic.

Povrchová úprava - pozinkovaný plech. Plnící otvor - x ve víku. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Projděte si inzeráty 200l sud plechovy na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Tento plechový sud s odnímacím víkem a obručí využijete například jako zahradní sud na dešťovou vodu, k uskladnění ječmene nebo jiných obilovin, krmiv pro hospodářská zvířata a podobně.


Výhodou je i skladnost - plechové sudy lze jednoduše zasunout do sebe. Newsletter na váš e-mail. Každý mesiac Vám zašleme novinky a výhodné akcie z ponuky Emporo. V sudu byl kosmetický krém. Vhodné použít na vodu, uskladnění obilí.


Při domluvě možno odebrat i více ks. Jednou použit na sirup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky