čtvrtek 14. června 2018

Formy na dort

Do formy stačí těsto nalít a dát ho péct. V této sekci najdete formy na klasické dezerty jako je piškot či chlebíček, kulaté formy na korpus a koláč, i formy v různých tvarech pro všechny příležitosti. Díky tomu vyklopíte dort z formy vždy naprosto dokonale a snadno. V neposlední řadě jmenujme také velmi oblíbené silikonové formy na přípravu muffinů. Silikonové formy na dorty jsou hitem tohoto tisíciletí.


Ty se hodí zejména pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů. Nezbytná rozkládací forma na dort. S našimi formami žádný dort nepřipálíte a zároveň se vám budou hodit i na přípravu moučníků různých velikostí. Pro výrobu dortů budete potřebovat celou řadu různých kuchyňských doplňků, které jsou užitečné a usnadní vám práci, ale forma na dort rozkládací je pro vás alfou a omegou a rozhodně se bez ní neobejdete. Právě do této formy vlijete těsto a následně vložíte do trouby.


Rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem a žáruvzdorné silikonové formy pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů bez rizika připálení, včetně unikátních nastavitelných forem pro přípravu dortových korpusů a moučníků různých velikostí. Kvalitní dortové formy firmy Wilton zaručí vždy dokonalý výsledek. D a 3D formy na dorty - Hospodyňkám. Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení.


Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů. V našem eshopu můžete vybírat z téměř 1druhů dortových forem, 4druhů vykrajovátek, velkého množství vyklápěcích formiček a různých doplňků. U nás si můžete pořídit jak klasické, tak velmi atypické řešení pro vaše dorty. Formy na dort by měly být také snadno omyvatelné a skladné.


Nechybí ani oblíbené dětské motivy jako jsou auta, medvídci a další. Stačí mít jen trochu odvahy a správné vybavení. Mezi základní komponenty, bez kterých dort vytvořit nedokážete, jsou dortové ráfky, respektive formy na dorty.


Formy na dort

Udělat těsto na dort je jednoduché, stačí se řídit přesně podle návodu. Dortové ráfky a formy na dorty pro snadné pečení. A to ani pro amatérské cukráře. Pak vám život usnadní vhodná koupě plechu nebo formy.


Ty jsou alfou a omegou každého pečení. Vyberte si podle tvaru a materiálu ten, který potřebujete. Pro přípravu všech druhů dezertů jsme pro Vás připravili širokou nabídku forem a formiček na pečení. Připravte výborný nepečený dort jednoduše a rychle pomocí této formy na dort od značky Tescoma, která je vhodná do ledničky i mrazničky a lze ji mýt v myčce. Je možné ji použít s otvorem uprostřed i bez něj pro pohodlné nepečení.


Formy na dort

Pečicí forma na koláč s ptáčkem na uvolňování páry Premier Housewares Pretty Things. Forma na dort se dnem se velmi snadno používá a není náročná na údržbu. Kulatá forma na dort umožní péct klasické dorty, na jaké jsme po léta zvyklí. Tradiční kulatá forma na dorty. Vybrat si můžete různé formy na pečení dortů.


Podle materiálů nabízíme hliníkové, teflonové nebo moderní silikonové formy. Jsou plechové se dnem i bez dna, dále formy silikonové, také netradiční tvary forem z plechu a hliníku či formy otevírací nebo posuvné na více velikostí. Najdete u nás formy klasických tvarů mnoha velikostí. Výdejna v Praze-Karlín je do 17.


Používejte hustší, méně. Milovníky pečení potěší také formy na mini dortíky. Nabízíme formy na pečení v kulatém i čtvercovém tvaru. S tak širokou paletou produktů určitě vytvoříte dort , který potěší všechny hosty.


K dispozici v široké škále vzorů a barev, stejně jako velikosti. Formy a plechy na pečení, bez kterých se neobejdete. Kuchyňské potřeby Cukřenky, k. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Formy na dort

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky