čtvrtek 19. září 2019

Mechanické počítadlo praha

Mechanické počítadlo vám spočítá vše, co si jen budete přát. Je to skvělý pomocník při inventurách či zjištění návštěvnosti. Byla to nejdříve deska s počtářskými kaménky a vyznačenými sloupci, později destička se žlábky nebo rámeček s kuličkami na tyčkách.


Destička mohla být také nahrazena pouhými čarami vyznačenými v písku. S týmto prístrojom môžete presne re. Je připojeno na přívod vody a počítá, kolik litrů proteklo daným výdejníkem. Dávkování: 124510200. Rozměry: 2mm x 2mm x 1mm.


MOD – - ruční pohon, váha kg. Ruční mechanické počítadlo CNT1. Digitální počítadlo CNT2.


Neoblíbenějším modelem jsou klasické mechanické ruční počítadla, které mohou být jako model k zavěšení či do ruky, nebo clicker s podstavcem na přišroubování k pevné podložce. Specialitou jsou navíc digitální počítadla s páskem k připevnění na prst. S tímto přístrojem můžete přesně registrovat všechny početní operace, jako snímání průběhů pohybu, počítání kusového zboží atd.


Efektivní pomůcka pro rychlé manuální počítání. Provedení mechanického počítadla s kulatou podložkou pro připevnění na plochu se využívá zejména ve výrobě a skladech. K jednoduchému použití na místech, kde není k dispozici, nebo není žádoucí zdroj energie.


Zabudované počítadlo měří délku vysunutého protahovacího pera. Měření se zobrazuje po centimetrech a je proto. Počítadlo může být kdykoli vynulováno tlačítkem reset.


První mechanické zařízení, které patrně sloužilo k výpočtům, je Mechanismus z Antikythéry (podle řeckého ostrova Antikythera, kde byl objeven vrak lodi), vzniklý někdy mezi roky 1a 1př. Podle dnešních poznatků sloužil k výpočtu kalendáře resp. Slunce, Měsíce a planet. Věříme, že Vám naše stránky poslouží nejen k rychlému nákupu, ale zejména jako přehledný katalog všech produktů, které nabízíme. Neváhejte se na nás obrátit s Vašimi požadavky, rádi.


Kompaktní počítadlo pro zjišťování počtu kusů, evidování pohybových procesů, počítání kusů výrobků u výrobních strojů a mnoho jiných mechanicky probíhajících procesů. Po každé ráně stačí pouze kolečkem u dané jamky pootočit. Díky kovové karabince jednoduše připnete počítadlo k bagu. CNC tváření plechu, práškové lakování.


Společnost HAUSER CZ, s. Longridge mechanické počítadlo pro jamek. Kč (e-shop) Silverline počítadlo kuličky s karabinkou. Kč (e-shopy) Hanimex počítadlo skórkarta - Specifikace. Prodej kvalitní a osvědčené techniky Široký sortiment Určeno profesionálům i kutilům Nad 5Kč doprava zdarma. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma počítadlo.


Ušetříte tak čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky