úterý 17. září 2019

Prodám kladívkový šrotovník

Prodám kladívkový šrotovník

Prodám kladívkový šrotovník. Inzerát byl odebran z oblíbených. Jemnost šrotování lze snadno měnit výměnou různých sít.


Součástí prodeje jsou truhlíky na šrot a vosk na plochý řemen. Hrubost mletí je jednoduše regulovatelná. Síta můžete měnit dle potřebné hrubosti výsledného produktu. Peletovat můžete piliny, seno, slámu, koňský i kraličí hnůj atd. Rychlá návratnost investice.


Není určen pro zpracování olejnin. Kladívkový šrotovník - mlýnek - obilí slouží ke mletí zrna za účelem výroby krmné směsi. K pohonu šrotovníku sloužil elektromotor, který jej poháněl přes řemenice pásovým řemenem.


V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí. Málo používané pouze sezónu Dále cca 450bm lesnického pletiva výška 160cm. Predám šrotovník kameninový na obilie,kukuricu a pod.


Získaný produkt je hodnotným krmive. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Domácí výroba, funkční. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti pop.


Výkon motoru 4kW, na 380V. Na drviči je možné šrotovať obilie, kukuricu, raž, ovos jačmeň, ryža, fazuľa, kŕmne zmesy. Zároveň možno drviť drevo, konáre, štiep. Zpracování zrn kukuřice, pšenice, ovsa, ječmene, rýže, fazole, kaštany a jiné plodiny.


Využití i pro zpracování bylin a plodů (výroba čajů, nebo bylinných směsí). Jeden z nejkvalitnějších výrobků na trhu. Pro informace, prosím volat. Motor má najetou motohodinu.


Soukromá inzerce - detail inzerátu. Při rychlém jednání sleva. Starší,funkční Cena dle dohody. Shop For Him, Her, Children And The Home. Neaktivní - expirovaný inzerát.


Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena. U šrotovníku lze vyndat násypka a místo ní nasadit hadici na nasávání. Vyzkoušen na 2i 380V, plně funkční. Osobní převzetí nebo nutno připočíst cenu dopravy, posílám TOPTransem. Originální starožitná dekorace.


Stojí pod sřechou - ve stodole. Dále různé zemědělské potažní stroje: dvouřádkové a třířádkové plečky, sečka na řepu, velký valník za pár koní, sekačka, kultivátor, pluh, všelijaké rozporky, válce, bidelce, brány, voznice - ta už je v dezolátním stavu, vhodná asi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky