pátek 6. září 2019

Muškařské sety

Muškařské sety připravené rovnou vyrazit k vodě a začít muškařit. Sladěná sestava muškařského prutu, navijáku se šňůrou a backingem. Jednoruční sety mají nejčastěji plovoucí WF muškařskou šňůru, dvouruční sety jsou vybaveny střelnou hlavou Shooting Head. Cenově výhodné sety obsahující muškařský prut, naviják a šňůru (popřípadě další vybavení) pro začínající i pokročilé muškaře.


Naše muškařské sety Czechnymph jsou určeny pro ty, kteří chtějí začít s muškařením - nymfováním a snaží se vybrat to správné vybavení, jen si ještě úplně neví rady jak vše společně a správně zkombinovat! Perfektní praktická pomůcka pro začínající muškaře. Ideální nástroj pro trénink náhozů a správného vedení šňůry. Trénink můžete provádět pohodlně doma a učit se tak mohou bez obav i děti.


Díky tomuto pečlivému sladění se můžete stoprocentně soustředit pouze na rybolov a užívat si příjemné chvíle u vody s tímto mimořádně krásným setem. Muškaření je náš život, zeptejte se nás na cokoli. Vítejte v internetovém obchodě muška-vláčka.


Pokud hledáte spolehlivé vybavení, kvalitní výrobky a vstřícný přístup, tak jste tu správně. Rybářské potřeby Hanák Competition. V našem sortimentu muškařských průtů najdete pruty určené pro všechny muškařské techniky! V naší nabídce máme tedy speciály pro tradiční i moderní nymfovací techniky, univerzální muškařské pruty pro lov se suchou i mokrou muškou na řekách, ale i lov se streamerem či na stojaté vodě.


V této kategorii naleznete muškařské pruty k lovu na mušku. Pruty jsou dělené a velmi pružné. Na rozdíl od klasických prutů mají muškařské pruty sedlo navijáku až na konci poměrně krátké rukojeti.


Muškařské sety

Délka prutů je uváděna častěji ve stopách (ft), než v metrech (1ft=30m). Váha prutu je označována podle váhové. Cívka, v níž je schovaná muškařská šňůra, se otáčí kolem osy v těle navijáku.


Muškařský naviják se skládá ze tří prvků: tělo, cívka a osa. V našem internetovém obchodě naleznete muškařské navijáky od mnoha špičkových výrobců. Vyberte si z mnoha navijáků. Nejprodávanějším v této kategorii je Naviják.


Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Nakupujte u profesionálů.


Rychle, kvalitně a za super ceny do hodin. KOROPTEV NATURAL HNĚDÁ - Limit serie. Přírodní koroptev byla dobarvená speciální technologií, kde bylo dobarvené šedočerné peří, pro které je malé upotřebení. Muškařina, doplňky pro muškaře, muškařská výbava, muškařské pruty, muškařské navijáky a backingy, muškařské podběráky, muškařské krabičky a organizéry, umělé mušky, to vše na našem e-shopu Fishmen. Obchod vytvořen v PrestaShop.


Všechny produkty skladem ihned k odběru. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Saenger, DAM, Mistrall a dalších. Eshop funguje bez omezení. Doporučujeme využívat platbu předem (převodem nebo kartou online) Více informací zde.


Teleskopické pruty jsou vhodné nejen pro lov kaprů, ale i pro lov dravých ryb. Teleskopický prut má výhodu ve své skladnosti, a tak je jeho přeprava mnohem snažší. Otevírací doba vzorkové prodejny v Zubří - každou středu - a -17. Mimo otevírací dobu pouze po telefonické dohodě.


Sekce - Limitovaná serie - produkty, které je možno zakoupit pouze v našem eshopu, nejsou dodávány do obchodní sítě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky