úterý 17. září 2019

Rámečky pod vypínače

Rámečky pod vypínače , zásuvky s povrchovou úpravou lakováním. Díky naší práškové lakovně si můžete vybrat povrchovou úpravu Vaší podložky vypínače nebo podložky zásuvky práškovou barvou dle vzorníku RAL, kterou si budete přát. Můžete vybírat mezi lesklou, matnou barvou nebo si můžete zvolit strukturovanou barvu. Podložky pod vypínač, rámečky pro vypínač, rámečky na míru dle vašich rozměru, tvarů i barev.


Barevná lakovaná podložka pod vypínač nebo podložka pod zásuvku je praktická a současně slouží jako krásný designový doplněk. Montážní rámečky pod přístroje UNICA Basic Omlouváme se Vám, ale dle nařízení vlády ČR nejsou možné v současné době využít výdejní místa a možnost platby dobírkou.

Můžete však nadalále využít doručení na adresu, platbu kartou online a bankovní převod. Na zakázku Vám vyrobíme podložky i pro vícenásobné vypínače či zásuvky. Rámeček pod vypínač o rozměrech 6x mm, vnitřní otvor pro vypínač x mm, dva otvory pro připevnění šroubem pr. Rámeček je schopen překrýt větší otvor, než jsou rozměry vypínače (x mm).


Vypínač pak drží v rámečku. Detailní popis produktu Praktický bílý rámeček,. Použitelný pod všechny typy vypínačů a zásuvek, které se montují do krabiček pod omítku.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Pro vypínače a zásuvky z řady Unica Quadro je typický střízlivý design v jemných i zářivých odstínech.

U krycích rámečků vypínačů a zásuvek Unica Colors zvolil Schneider Electric navíc malé vnitřní rámečky ve barevných variantách pro oživení bílého nebo slonovinového krytu. Dekorativní rámečky pod vypínače a zásuvky. Lakované podložky pod vypínač vyrobené z hliníkového plechu, rámečky pod vypínač.


Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Může být i GSM ovládaná zásuvka. Vyberte si podle barev. Kupte si výrobky ABB Tango, Schneider.


Bezdrátové vypínače světla jsou modernější variantou klasických domovních vypínačů. Jejich výhoda spočívá v tom, že nemusíte řešit žádnou kabeláž. Mezi tyto „luxusní vypínače “ můžeme zařadit i dotykový vypínač.


Jak už název napovídá, ovládá se pouze dotykem. Co se týče umístění, nejběžnější. Později přišly ještě snáze použitelné kolébkové a klapkové vypínače.


Moderní vypínače s velkoplošnou klapkou jsou označovány jako velkoplošné vypínače. Během vývoje se přešlo od montáže na povrch omítky ke dnes převažující montáži pod omítku. Tento způsob montáže účinněji chrání mechanismus. Vážení zákazníci, s ohledem na nově vzniklou situaci ze dne 15. Vás rádi informovali o tom, že veškerý prodej a služby nabízené podnikatelům jsou stále k dispozici jak na prodejnách, tak na našem e-shopu.


Setrváním na webu souhlasíte s použitím souborů cookie.

V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Zásuvka 230V, bílá, rámeček chrom lesk, s průhledným krytem, šroubová. Cena eshop 11Kč (EUR).


Prodáváme vypinače a zásuvky pro domácnost i průmysl. Nakupujte vypínače a zásuvky OPUS nakoupíte na Moje-Elektro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky