středa 4. září 2019

Redukční podložka na indukci

Podložka na indukční vařiče. Indukční podložka redukce na indukci Frabosk cm. Kdyz jsme zacinali s indukci tak jsem koupila i podlozku, na prechodnou dobu nez se vymeni veskery. Mám tu redukční podložku, ale nepoužívám jí.


Na indukční ohřev je tedy nutné používat varné nádobí z magnetických kovů.

Pokud takové nádobí nemáte, problém lze snadno vyřešit speciálními adaptéry - redukce na indukční desku, které vám zde nabízíme. Plyn nemáme a na sklokeramice jsem musela vařit let a byl to dost děs, takže bude indukce. Jenže mám hrnce a pánve z Zeptru a nové keramické pánve které na indukci nepůjdou. Jasně že si časem budu muset koupit nové hrnce, ale hledala jsem možnost jak zatím využít ty staré a narazila jsem na indukční podložku. Orion Nerezová indukční podložka s odnímatelnou rukojetí 24cm.


Mezi vařič a hrnec vložíte tuto indukční podložku a můžete vařit. Adaptér na indukci - zkušenosti už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Velikost této redukce je ideální pro moka kávovary a malé hrnce a pánve. Vaše staré nádobí pak můžete použít i na indukčním vařiči. Pokud jste si pořídili indukční desku, nemusíte se zbavovat své dosavadní výbavy.


Jednoduše si pořiďte redukci na indukci , se kterou můžete použít na indukčním vařiči i nádobí, které na ni není určené. Průměr redukce je cm. Rukojeť není odnímatelná. Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený.


Díky tomu je také vaření na indukci bezpečnější např. Za nevýhodu se označuje nutnost použit nádobí vyrobené z magnetických materiálů. Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro hliníkové, nerezové, … 7Kč – 7Kč v obchodech Porovnat ceny.


No asi budu zavařovat jinak. Já je mám skoro na všech hrncích , tak jsem z toho trochu mimo. Máte s tím některá zkušenost? Protože ale v obchodech magnety po kapsách nejspíš nenosíte, výrobci se snaží nádobí určené pro indukci označit. Nejčastěji tak na dně najdete grafickou značku cívky, tedy pár vlnovek nad sebou.


Někdy je označením slovo INDUCTION.

K vašim oblíbeným kusům nádobí se dá dokonce zakoupit i speciální podložka k. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ani v případě, že jste si pořídili novou indukční varnou desku, se nemusíte vzdát svého oblíbeného nemagnetického nádobí. Tescoma adaptér na indukci. Nedá se jednoznačně říci, který materiál je na vaření nejlepší. Záleží vždy na způsobu a účelu použití. Na přípravu omáček a dušených mas jsou například vhodné hrnce, které můžete použít i do trouby, a které mají v ideálním případě nepřilnavý povrch.


Pro přípravu těstovin nebo vaření v páře. Stačí indukční podložku vložit mezi nádobu a indukční vařič a dojde k okamžité transformaci tepla z podložky na varnou nádobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky