pondělí 16. září 2019

Řezačka na řepu

Strouhání probíhá ručně pomocí otáčení kliky. Stojanová řezačka na řepu slouží k ručnímu strouhání řepy a ovoce, např. Doručení pouze Českou poštou.


Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Zboží zakoupené ostatními zákazníky k produktu Struhadlo na řepu s nerezovým bubnem - krouhačka.

Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Popis - Řezačka na řepu stojanová. Krouhačka na řepu ruční s klikou - mechanické struhadlo. Praktická černo-šedá ruční krouhačka na řepu. Možnost dokoupení náhradního krouhacího bubnu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ruční řezačka slouží k strouhání řepy a mnoho druhů ovoce nebo zeleniny (např.jablek). Rotační struhadlo na krouhání řepy. Inzerát platný do smazání.


Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16. Slovensko dobírkou, pouze platba převodem. Osobní odběr v prodejně jen v nejnutnějších případech! Lze dokoupit náhradní buben pod kat.


Popis: Funkční, více informaci na tel. Mlýnek na řepu se využívá i jako bubnové struhadlo, rotační strouhač, drtič jablek, šrotovník na ovoce, zelí, červenou řepu , hlízy. Slouží k ručnímu strouhání řepy a jiných plodin např.


Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOSnaradi. Nabízený produkt řezačka na řepu ruční stojanová tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka. Vroubkovaný buben vypadá jako velké strouhadlo na sýr, které může změnit Vaše jablka na.


Produkty, které usnadní Vaši práci na zahradě Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek.

Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Atraktivní nabídky vysoce kvalitní zemědělské techniky také ve vaší blízkosti. Agro Centrum - vše pro Vaši zahradu! Nabízíme řezačky na řepu , řezačky na kopřivy i loupače na kukuřice, které vám usnadní práci. UPOZORNĚNÍ: Z důvodu šíření COVID-je nyní možná platba KARTOU U PŘEPRAVCE, PŘEVODEM a ONLINE PLATEBNÍ KARTOU.


Všechny informace o produktu Kráječ ovoce a zeleniny Řezačka na řepu a ovoce, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Řezačka na řepu a ovoce. Buben ke stojanové řezačce na řepu Řeže nudle o pr. V kuchyňských potřebách můžete najít bytové, koupelnové doplňky, kuchyńské nádobí a další potřeby do domácnosti, také nákupní tašky na kolečkách či potřeby pro žehlení, sušení a věšení.


Další zboží najdete v kategoriích Kamna a Elektro. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.


Mlýnky na obilí, šrotovníky, šroťáky, šrotovače, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí - to jsou základní pomůcky na přípravu krmiv na sekání a drcení krmiva pro zvířata. Mletí obilí na šrot umožní mlýnky obilí a malé šrotovníky, řezání kopřiv a trávy řezačky, krouhání řepy krouhač, drcení kostí pro slepice pákový drtič na kosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky