pátek 20. září 2019

Podložky pod kola 5x100 na 5x112

V podložkách jsou nalisované pevnost. Artec, model MK Dynamic. Přední kola jsou 5xETa Zadní kola jsou 5xET47. Podložky vyrábíme z automatového duralu.


Prodám podložky pod kola se změnou rozteče z 5x1( kola ) na 5x1(auto). K podložkám HR je kusů šroubů, pro ty druhé je třeba šrouby dokoupit. Možná konzultace ,přeměření a pod. Free Shipping Available.


V neposlední řadě montáži distančních podložek zlepšíte celkový vzhled vozu. Cena 160€, v rámci KE viem doniesť hocikde. Maximální šířka podložek je 35mm, což je omezeno bezpečnou délkou šroubů. V prípade záujmu poprosím vo.


Protože je velké množství roztečí a středových děr, může se stát, že zde nenaleznete vhodnou volbu. Celková objednávka musí být alespoň na dvě podložky a více! Lowest Prices on Top Items. Bay Gifts to the Rescue.


Inspired by Trending Stories. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Duralové rozšiřovací distanční podložky pod kola dodávají vašemu Tuning autu punc originality , rozšíření náprav zajištuje lepší stabilitu vozu při průjezdech zatáčkami a pod. VŮZ - Škoda Fabia I KOLA - Škod.


Zajišťujeme různé průměry a způsoby montáže,změny roztečí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Predám úplne nové duralove rozsirovacie podložky VYMEDZOVACIE podlozky POD KOLESA 5x1stred 57.


CM(75mm) vhodné na audi škoda seat volkswagen Mercedes atď. Dále máme k dispozici dlouhé šrouby , štefty a kolové matky. Přičemž přirozeně nemusíte nasazovat jen na menší rozteč alu kola větší alu disky, lze to i obráceně – z většího na menší. Nicméně platí, že počet šroubů, tedy první z dvojice. RH, poštou posielam iba po zložení zálohy.


Rozšiřovací podložky pod kola Počet produktů:. U vás doma nejpozději: Pondelok 4. Mimořádná situace nemá vliv na dodání tohoto produktu. Součástí balení je kusů matek. Univerzální dierové podložky Grayston 6mm. Tak bych rád vědel kdo z vás to už zkoušel ? Sada 2ks rozširovacích podložek Japan Racing na změnu rozteče z 5x1na 5x1, šířka 20mm Umožňuje použít kola s jinou roztečí.


Rozteč k náboji: 5x1středová díra 57. Find 5x1- 5x1now! New and Used Vehicles and Parts.


Potřebuji změnit rozteč náboje z 5x1na 5x1, je to hlavně kvůli kolům , jelikož v rozteči 5x1není už žádný pořádný výběr a 5x1je toho mraky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky