úterý 10. září 2019

Sud na dešťovou vodu hranatý 300l

GEOPLAST podstavec pod sud hranatý na dešť. Součástí je víko na přikrytí a výpustní kohoutek pro snadné vypouštění vody. Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní.


Plastový sud na dešťovou vodu 300l PH s výpustným kohoutkem a víkem. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Sud je vybaven odnímacím víkem. Webová stránka bohužel nemůže být správně zobrazena. Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy pou.


Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l. NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA - nutné Českou poštu za cenu 19-Kč za jakékoliv množství sudů. MRV Nádrž na dešťovou vodu.


Vysoká stabilita díky konstrukci dna a podstavce. Možnost propojení více zásobníků. Jednoduchá montáž příslušenství. Součástí sudu je kovové vyztužení pro zvýšení stability a je dodáván s víkem a plastovým kohoutem. Součástí dodávky není odpovídající podstavec pro snadnou extrakci dešťové vody do konve.


Vyrobeno ze 1 recyklovaného materiálu (PP). Podstavec pod sud hranatý na dešťovou vodu 200l, 300l , v. Detailní popis produktu. PH (Trychtýře) Hodnocení produktu:.


Hranatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví. Dešťová voda nejen že šetří váš rozpočet, ale je pro zalévání rostlin vhodnější a zdravější, protože není tak tvrdá, jako voda z kohoutku. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Sud na vodu GARANTIA 3l hranatý vr. Sudy na vodu výhodne v Eshope HORNBACH.


Kohoutek je součástí dodávky, otvor však pro kohoutek není předvrtán, takže je možné používat sud i bez něj. Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Díky svému tvaru je sud stabilní. Vyzkoušejte zboží, které prošlo zkouškou spokojenosti zákazníků. Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit jedním nákupem u nás.


Perfektní kvalita, skvělá cena! Nej nejlepší produkt na nejlepší cenu můžete získat právě zde a právě teď v našem obchůdku Časžít. Pokud máte rádi všechno hezky na jednom místě, určitě oceníte šíři naší nabídky.


Sud s květináčem 3vROTO 300l. Je výbornou imitací dřeva. Spodní část slouží jako zásobárna dešťové vody s přítokem ze strany nebo shora. Horní část (oddělené koryto) může sloužit jako květináč na bylinky nebo jako odkládací plocha. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Vyhledávání „ sud na vodu 300l “ – Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA.


V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l, 220l, 300l a 500l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky