středa 11. září 2019

Ruční mlýnek na kávu porlex

Uchycení kličky mlýnku je kvalitní a nejsou již problémy s vymačkáním dřívějšího šestihranu. Re: lněné semínko - napsal(a) Hana Tůmová, Čerstvá Káva. Správnou funkci mlýnku při mletí jiných potravin.


Ruční mlýnek na kávu porlex

Je lehký a velice skladný. Jeho váha je jen kg. Do zásobníku se vleze g kávy. Kolem obvodu má gumovou manžetu pro lepší manipulaci a při cestování oceníte jeho skládací rukojeť.


Japonské produkty jsou známé svou precizností, proto nebudete zklamaní. Jsou to ideální ruční mlýnky na domácí použití. Nevýhodou může být, že tyto kávomlýnky mají menší nádobu na kávu. Tyto mlýnky mají kvalitní a robustní keramické kameny.


Mlecí mechanismus je u obou mlýnků vyroben z keramiky. Kameny melou přesně a rychle, jednoduše. Další skupinou jsou elektrické mlýnky s tříštivým ostřím a třetí skupinou jsou elektrické mlýnky s mlecími kameny. O rozdílech mezi těmito skupinami a jejich výhody i nevýhody si můžete přečíst v našem článku Jak vybrat mlýnek na kávu , který vám poradí, jaký mlýnek na kávu si koupit.


Moderní ruční mlýnek na zrnkovou kávu s prvotřídním keramickým mlecím mechanismem. Stačí nasypat kávová zrnka do mlýnku, několikrát lehce otočit kličkou a přesná porce pro vaše sametové espresso, tureckou či moka kávu je hotová. Tento mlýnek si již získal mnoho fanoušků a dokonce se považuje za jeden z nejlepších na trhu. Porlex se pořizuje na celý život.


Díky svému provedení je ideální na cestování. Tradiční způsob mletí kávy, jenž si naše babičky určitě pamatují, se může stát součástí kávového rituálu. Skvělý pomocník k přípravě kávy, protože chuť čerstvě namleté kávy nic nenahradí. I při každodenním používání po dobu několika let, bude kávu mlít stejně jako první den.


Hledáte ten správný mlýnek pro vaši kávu ? Nabízím Vám tento nový kávomlýnek. Funkční dekorace vhodná do interiéru. Hnědý box má vyjímatelnou zásuvku na namletou kávu. Retro mlýnek na kávu do jídelny či kuchyně. Luxusní dekorace pro všechny milovníky retro.


Nasypte zrnkovou kávu , několikrát zatočte kličkou a už za okamžik se kolem rozlije opojná vůně čerstvé kávy. Mlýnek je vyroben v Japonsku s tradiční japonskou precizností a zaměřením na výběr těch nejodolnějších materiálů. Ruční mletí kávy je zážitek. Vítejte na novém e-shopu KAVA. Nedokážete se rozhodnout pro nejlepší mlýnek na kávu ? Cenově patří mezi ty dražší modely, investici vám však desetinásobně vrátí svým precizním výkonem.


Mini podle názvu, velký užitkem a výdrží. S ručním kávomlýnkem, který je milovníky kávy považován za jeden z nejlepších vůbec, připravíte čerstvě mletou kávu kdykoli a kdekoli. Elegantní design mlýnku na kávu Comandante CMKv sobě totiž skrývá kónické oc. Mlýnek porlex má jednoduchou bytelnou konstrukci a velmi jednoduše nastavitelnou hrubost mletí. K tomu, abyste si doma připravili skvělou kávu , potřebujete jen tři věci – kvalitní surovinu, některé z vybavení pro přípravu kávy a kávomlýnek.


V nabídce proto máme různé mlýnky s nastavitelnou hrubostí mletí a mlecími kameny a je jen na vás, zda sáhnete po malém ručním nebo profesionálním elektrickém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky