úterý 10. září 2019

Sud na destovou vodu

Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l (3) Přidat. Moderní sud na dešťovou vodu o objemu 2l je skvělým doplňkem i pomocníkem na vaší zahradě. Nádrž na vodu vyniká především odolností materiálu a možnosti napojení kohoutku. Tyto nádrže na vodu jsou skvělými pomocníky na zahradách pro zachycení dešťové vody z okapů a následné využití při zalévání Vaší zahrady.


Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem pro snadné vypouštění vody.

Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy pou. Zásobník na vodu , nádoby na dešťovou vodu , sudy a IBC kontejnery. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Hospodaření s dešťovou vodou.


Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení.


Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora.

Péče o sud na dešťovou vodu. I přesto, že si vyberete sud se silným pláštěm, nepodceňujte péči o něj. Ačkoli kvalitní sudy vydrží UV záření i změnu teplot, na zimu sud vypusťte a ukliďte ho. Voda by v něm neměla zmrznout. Sud nestavte přímo na zem, ale využijte buď speciální podstavec, nebo alespoň cihly.


Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Sud na dešťovou vodu o objemu 2L. Víko má zámek pro… 3900.


Aquacan je tak nejen vysoce praktickou, ale i velmi elegantní nádrží. Součástí je víko a koho. Dostupný ve barevných variantách. Sada spojek pro sud na dešťovou vodu.


Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání. V naší nabídce najdete rovněž podstavec pod sud na dešťovou vodu pro sudy o objemu 200l a 300l. Nabízíme sudy s praktickým kohoutkem i víkem.

Kulatý podstavec pod sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Plastové sudy na dešťovou vodu nabízíme ve více variantách. Jako první jsou sudy s výpustným kohoutkem, vyrobeny z PP materiálu s katalogovým označení PLA, které jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku. Je uzpůsoben tak, aby z něj bylo možno odebírat vodu kohoutkem i hadicí. Je možné, jej díky speciálnímu systému napojit rovnou i na okap.


Instalace i odinstalace na zimu, je velmi snadná. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Sud je v nabídce samostatně. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! Jak zvolit objem nádrže na dešťovou vodu.


Abyste měli z dešťové vody co největší užitek, je důležité správně zvolit objem nádrže. Zodpovědět byste si měli otázku, na co vše budete vodu využívat, zda to bude na zalévání zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky