úterý 10. září 2019

Mora vt 548 mx

Súčasťou novej generácie MORA nástupcu - model VT 5BX. Součástí nové generace MORA nástupce – model VT 5BX. Vstavaná multifunkčná rúra VT 5BX v elegantnom nerezovom. V otázce výbavy naopak exceluje, jediné v čem by se mohla ještě zlepšit, je systém čištění.


Je sice opatřená systémem AquaClean, ten ovšem nepředstavuje zcela. Vestavná trouba MORA VT 5MX energetické třídy A vám nabízí nejen elegantní černo stříbrný design, ale i praktické a pohodlné používání.

K dispozici budete mít pečících funkcí, čistící funkci AquaClean a přehledné ovládání prostřednictvím speciálních zamačkávacích osvětlených knoflíků. Díky digitálnímu časovému spínači s hodinami se Vám již nikdy nespálí oběd. Vestavná multifunkční trouba VT 5BX v elegantním nerezovém provedení. Výkonná multifunkční trouba s energetickou třídou A a objemem trouby l má jedenáct různých programů, nejen klasické pečení, gril s ventilátorem i bez. Dveře trouby mohou být během procesu pečení velmi horké.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Veškeré informace o produktu. Mora VT 5MX od 28€ - Heureka. Hodnocení a recenze MORA VT 5MX od ostatních zákazníků.

Medzi jej prednosti patrí nielen množstvo funkcií, ale i rýchloohrev trúby - teplotu 2°C dosiahnete za neuveriteľných minút. Některé trouby mohou nabízet více funkcí, ale pak také stoupá jejich cena. Výhodou vestavných trub je oproti volně stojícím modelům, že zabírají méně prostoru.


Test vestavných trub byl zaměřen především na efektivitu pečení. Rodina s dětmi ocení chlazení skla. V OKAY ji koupíte výhodně.


Po naprogramování doby pečení vás přehledně informuje ukazatel zvoleného ohřevu a ukazatel teploty v troubě. Díky výsuvným teleskopickým roštům je manipulace s. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Nadstandardně vybavená multifunkční trouba Mora s vysokým výkonem, luxusním nerezovým zpracováním a širokou nabídkou funkcí. Těch je k dispozici hned a nechybí ani praktický gril či rychloohřev trouby na 2°C za minut.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Další výhodou trouby MORA VT 5MX je úsporná energetická třída A. V současné generaci spotřebičů je jejím nástupcem trouba VT 5BX. Oblíbená vestavná pečící trouba známého českého výrobce, i když dnes v rukou italů. Vestavba je velice snadná, stejně jako samotná obsluha.


Na výběr máte z desíti různých programů, určitě si pro každý účel najdete ten nejvhodnější. Za zmínku také rozhodně stojí moderní a.

Přednosti: speciální zamačkávací osvětlené knoflíky Push Pull, digitální programovatelné hodiny s dotekovým ovládáním, programování doby pečení, funkcí, speciální rychlohřev trouby 2°C. Trouba má zamačkávací knoflíky, dotykový displej s časovačem a funkci pro udržování teploty p. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Bezpečnostní prvky ji dobře předurčují pro domácnost s dětmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky