pondělí 23. září 2019

Minipivovar bazar

Contact our specialist team now! Rubber waterproofing membrane. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodam nevyužitý minipivovar , jedna se o kompletní zařízení, včetně lednic s termostatem, nerezové spilky, srotovniku, chladičů, plynového horaku a spoustu dalšího příslušenství na domácí vaření piva. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Komerční prostor lze samostatně pronajmout (tři vlastní vchody) na rockový klub, minipivovar , obchodní prostor, skla apod. K objektu náleží uzavřený dvůr (1m2) vhodný pr. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyberajte z inzerátov.


Inštalácia a zaučenie obsluhy dohodou. Pivo, pivovary, chmel, chmelařství, hospody, restaurace, pohostinstvi. Doporučujeme: Spojovací materiál. Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Unikátní a levné stavebnicové řešení hadicemi pospojovaných modulů umožňuje postupné rozšiřování pivovaru bez velkých investic, bez projektování, montážního týmu a stavebních prací. MYČKA KEG sudů BB KEG 10. Nerezové potravinářské čerpadlo. Shuba, Varna domaci 1l, 02.


Dobrý den, nabízíme k prodeji a výrobě dle Vašich požadavků miniPivovar do Vaší restaurace,či objektu. Pro více informací,fotky atd. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Více info po telefonu nebo do zpráv.


Přijďte do naší hospůdky v Malenovicích piva ochutnat. Minipivovar - Nová sestava minipivovaru 300l. Dům a zahrada - Kyveta bazar.


Mobilní kontejnerový minipivovar je plnohodnotný minipivovar , zabudovaný do kontejnerové skříně, která nahrazuje pevnou stavbu. Mobilita minipivovaru spočívá v možnosti snadno minipivovar přemístit na libovolné místo a zde jej provozovat stejně, jako vestavný minipivovar. Vyžádejte si nabídku na minipivovar.


Malé Braumeistery 1 2 litrů – ideální pro domácí pivovary. Naše malé varny Speidel Braumeister s objemem 1 a litrů jsou skvělým řešením pro domácí pivovary. Prodám nové narážecí hlavy na pivní sud KEG typ PLOCHÝ. Pro použití na sudy pivovarů: Brno - minipivovar Pegas Brno - minipivovar U Richarda Brno - pivovar Starobrno Bzenec – minipivovar Pod kněží horou Český Krumlov - pivovar Eggenberg Dalešice Děčín Frýdek - Místek – minipivovar U K. Podpořte, prosím, náš server kliknutím na banner našich sponzorů nebo partnerů.


Náš výběr může být samozřejmě subjektivní, autor ale všechny tyto minipivovary navštívil a může je doporučit - mají dobré pivo a zároveň se tam i dobře najíte. Pokud máte vy oblíbený nějaký skvělý minipivovar , který v našem výběru není, dejte na něj tip ostatním čtenářům v diskusi. To znamená varňa, chladič mladiny, scedzovačka, spilka s riadeným kvasením. Predám 160l minipivovar.


Varňa má riadiacu jednotku ktorá riadi varný proces automatický. Sú to dve výhrevné telesá 5KW a 6KW. Miešanie je elektrické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky