pátek 6. září 2019

Modlitební praporky

We deliver award-winning user experiences combined with robust, feature-full platforms. Unite your global enterprise with a Unily platform, contact us to arrange a free demo. Jako modlitební praporek se označuje různě velký kus látky či jiného materiálu, který je zavěšován na větrná místa, a to především v himálajských oblastech. Většinou jsou různě barevné praporky zavěšovány ve věštím množství a obsahují nápisy i vyobrazení. Modlitební praporky mají insiprativní příběh.


Všude už ale zase visí modlitební praporky.

A dokonce i na místech, která byla dříve zničena zemětřesením. Dospěl jsem k názoru, že jsou pro zdejší obyvatele velmi důležité a začal se pídit po příběhu, který je doprovází. Kromě tradičních tibetských vlajek v mnoha velikostech zde nabízíme především tibetské modlitební praporky , které zdobí mnohá buddhistická posvátná místa, kláštery, svatyně a himálajské horské průsmyky. Mysleli jste modlitební praporky význam?


Bohužel jsme nenašli produkt modlitební praporky. Na zakázku zhotovíme jakoukoliv firemní vlajku nebo vlajku kterékoliv exotické země. Pokud tedy máte zájem o jiný rozměr státní vlajky, nebo o vlajku, která není součástí naší běžné nabídky, neváhejte a požádejte o cenovou.


Lungta modlitební praporky s příznivými symboly. Název lungta lze rozdělit na: lung = vítr a ta = kůň, tedy ,,větrný kůň´´, který přináší drahokam osvícení a právě on bývá hlavním tématem každé lungty.

Otevřete svou mysl a pošlete své přání k třepotajícím se modlitebním praporkům nebo vyvěste tibetskou vlajku. Zajímat by vás mohly také modlitební korále a hudební nástroje. Buddhistické modlitební praporky s mantrami.


Uvedená cena je včetně DPH. Lungty neboli modlitební praporky nejsou dekorace, ale praxe. Jejich účinkem je zvýšení štěstí a prosperity daného místa, popř.


Jako u každé praxe, mají několik pravidel, která je třeba dodržovat, aby fungovala. Dále na lungtě bývají natištěny modlitby, neboli mantry. Tibetská lungta, tedy praporky , které Tibeťané rozvěšují do prostoru, do větru, protože.


Za odměnu Vám pošleme modlitební praporky a kalendář, který Vám osvětlí vše, co jste o tsampě chtěli vědět, ale báli jste se zeptat. Doručení odměny: Do půl roku Přispět 4Kč. Produkty teprve připravujeme. Můžete se ale podívat na ostatní kategorie. Vrátit se zpět do obchodu Vrátit se zpět do obchodu Co potřebujete najít?


Tibetské vlaječky nejsou vlajkami, ale modlitebními praporky , hustě popsanými mantrami a buddhovým učením. Tyto praporky se rozvěšují na významných místech, v horských průsmycích a na vrcholcích hor. Tibeťané věří, že proudící vzduch mantry a posvátné texty na praporcích čte a odnáší je dál.


Rozvěšují je tam místní lidé, protože věří, že lungty přináší, kli mír a pozitivní energie.

Po ranní modlitbě mniši z kláštera Komik rozvěšují modlitební praporky a probíhá jejich svěcení. Děkujeme autorce videa Blance Nedvědické. Organizace MOST ProTibet působí v. Mimo svůj hlubší a dobrý význam jsou praporky také stylový doplněk, který udělá nad oknem či dveřmi velkou parádu a dodá interiéru správný exotický nádech. Na praporcích jsou obrázky - LUNGTY (v překladyu větrný kůň) a každý praporek nese i budhovo učení (mantry a sútry).


Praporky se zavěšují na významná. Kč s DPH 1Kč bez DPH Zboží je nedostupné. Nepál Himaláje Everest. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vážení a milí zákazníci, Moc se omlouváme, ale druhou a třetí vlnu prodeje roušek rušíme. Roušky věnujeme a rozdáme tam, kde je to potřebné.


Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky