pondělí 9. září 2019

Tlakový hrnec president duo 4 0 a 6 0 l

Tlakový hrnec president duo 4 0 a 6 0 l

Tlakový hrnec PRESIDENT DUO je dokonale skladný, nádobu 6. Opatřeno indikátorem tlaku, pojistkami a masivními úchyty, vyrobeno z prvotřídní. Opatrený indikátorom tlaku, poistkami a masívnymi úchytkami, vyrobený z. More Tlakový Hrnec President Duo 4. Třívrstvé sendvičové dno je vhodné pro. V čem je tlakový hrnec PRESIDENT DUO výjimečný?


Tlakový hrnec president duo 4 0 a 6 0 l

Tescoma tlakový hrnec President Duo 4. Představujeme luxusní tlakový hrnec ULTIMA s extra snadným nastavením ideálního tlaku ve verzi DUO - tedy praktické sadě, jež vám umožní vařit různé druhy masa podle množství surovin, a to rychle a bez rizika rozvaření. Můžete tak velikost hrnce zvolit. Veškeré informace o produktu.


Souprava tlakových hrnců PROMINENT DUO obsahuje dvě nádoby 4. Free Shipping Available. Být občas pod tlakem může být velmi přínosné. Zejména s masem a zeleninou to dokáže během chvilky skutečné divy! Papiňák ULTIMA v praktické sadě Vaření pod. Pojďte taky dělat tlaky!


Tlakový hrnec president duo 4 0 a 6 0 l

Se soupravou tlakových hrnců PRESTO DUO všechno zvládnete rychleji, šetrněji a bezpečněji, což je u tohoto typu hrnců zvláště důležité. Na pojistky a masivní rukojeť se můžete plně spolehnout. Díky robustní konstrukci navíc vydrží intenzivní a dlouhodobé používání, proto na něj poskytujeme prodlouženou záruku let.


Provedení ve vysokém lesku ho navíc předurčuje stát. Tieto tlakové hrnce sú zárukou jednoduché, rýchle a šetrné úpravy akéhokoľvek druhu potravín. Každý tlakový hrniec je vybavený indikátorom. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Součástí balení je i univerzální poklice. Tlakové hrnce jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli, umožňují vaření při nízkém nebo vysokém tlaku, jsou ideální pro rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů. Bez papiňáku si svou kuchyň nedovedu vůbec představit. Jídlo, hlavně tedy maso, se v něm uvaří podstatně rychleji, než běžným vařením, což ušetří spoustu času. Zabijete dvě mouchy jednou ranou a ještě za naprosto úžasnou cenu.


Hrnce do sebe navíc pasují, takže při skladování. Luxusní tlakový hrnec se dvěma nádobami 4. Díky velkému otočnému uzávěru víka lze hrnec pohodlně uzavřít i otevřít jen. IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů. Skvelí pomocníci do kuchyne umožňujúci rýchlu a súčasne šetrnú prípravu pokrmov s maximálnou úsporou energie. Rýchle uzatváranie pokrievky jednou rukou.


Tlakový hrnec president duo 4 0 a 6 0 l

Sitko na varenie v pare, sklenená pokrievka. Nádoby jsou vyrobeny z prvotřídní nerezové oceli a jejich třívrstvé sendvičové dno dovoluje použití na všech tepelných zdrojích - plynových, elektrických, sklokeramických a indukčních. Skladný - l sa vkladá do l. Vybavený indikátorom tlaku, poistkami a ergonomickými úchytkami, vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu.


Trojvrstvové sendvičové dno je vhodné pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné. Dodávaný s univerzálnou. TESCOMA tlakový hrnec PRESIDENT DUO 4. Hliníkový rendlík Berndes s nepřilnavým povrchem o objemu l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky