čtvrtek 19. září 2019

Monoklimatická chladnička electrolux

Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Shop Our Selection of Fridge Parts. Find the Right One for You! High Quality, Low Price Guarantee.


Free Shipping Available. Vacuum Parts and Accessories. Spotrebič vám zabezpečí optimálne podmienky na skladovanie potravín. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Chladnička bez mrazáku by mala spĺňať – litrov na osobu. Pokiaľ má domácnosť viac ako členov, je ideálna monoklimatická chladnička s objemom až 4litrov.


Monoklimatická chladnička electrolux

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Pre uloženie potravín vám ponúkne chladiaci priestor o objeme 2litrov. Volně stojící monoklimatická chladnička má velký objem v chladící části a snadno se s ní manipuluje.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Malá monoklimatická lednice se hodí se do menších domácností nebo ji můžete využít jako minibar. Vestavná lednice bez mrazáku je zabudovaná v kuchyňské lince, tudíž šetří místo a není vidět.


Funkcia DynamicAir sa postará o to, aby si prostredie vnútri chladničky zachovalo stabilnú teplotu. Kontrolou vlhkosti vzduchu vytváří nejlepší podmínky k uchovávání potravin. Uzavřené ventilační otvory jsou ideální k uchovávání bylin a listové zeleniny, zatímco otevřené nabízí optimální místo.


Monoklimatická chladnička o objemu 1l ukrývá skleněné police s lištou a prostornou zásuvku na ovoce. Užívejte si chutnou zeleninu v naší zásuvce s regulací vlhkosti. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. Do chladničky s technologií MultiFlow můžete ukládat jakékoliv potraviny na jakékoliv poličky, všechny potraviny budou dlouho čerstvé. Tři přihrádky na dveřích nabízí možnost uskladnění nápojů a drobných potravin.


Monoklimatická chladnička electrolux

Potraviny můžete přehledně uložit do skleněných polic s lištou nebo přihrádek na dveřích. New and Used Vehicles and Parts. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Bosch Podstavná chladnička KUR1. Uvnitř i přes své menší rozměry skrývá plno úložného prostoru. Siemens KI51FADmonoklimatick. Pro uložení ovoce a zeleniny má chladnička prostornou zásuvku z průhledného plastu, kam se snadno vejde i větší zelenina. Start Making Money Today.


Million Shoppers Want to Buy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky