pátek 23. září 2016

Aku vrtačka blackdecker egbl18qw

Ve výbavě žádného domácího kutila by neměla chybět kvalitní aku vrtačka. Jedná se o nářadí světové značky s dlouhou tradicí výroby. Celý popis a technické parametry. Vrtačka má rychloupínací 10mm sklíčidlo, ergonomickou – pogumovanou rukojeť pro pohodlné držení a LED osvětlení.


Aku vrtačka blackdecker egbl18qw

Využijete při vrtání do dřeva a oceli a při všech typech šroubovacích prací. Univerzální aku vrtačka vhodná pro běžné pracovní úkoly a projekty v domácnosti, dílně a zahradě. Dostatečný výkon, kompaktní rozměry a nízká hmotnost jsou důvody, proč je tato vrtačka oblíbená. Jednoruční aku vrtačka s volbou rychlosti ve samostatných stupních.


Napájeno skrze odnímatelný akumulátor Li-Ion o kapacitě Ah. Maximální kroutící moment s Nm. Doba nabíjení dosahuje 1min. Vo výbave žiadneho domáceho kutila by nemala chýbať kvalitná aku vŕtačka.


Jedná sa o náradie svetovej značky s dlhou tradíciou výroby. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Free Shipping Available. Baterie k aku nářadí - originální. Nářadí je určeno pouze pro spotřebitelské použití. Prodám levně originál zabalenou aku vrtačku zn. Akuvrtačka Li-Ion, 18V,1.


Aku vrtačka blackdecker egbl18qw

Black Decker EGBL18-QW. Jednorychlostní akumulátorová vrtačka s baterií Li-Ion o kapacitě Ah a napětí V. Součástí balení je jedna baterie. Sklíčidlo je rychloupínací, s minimálním průměrem mm a maximálním průměrem 1mm. Ak sa musíte dostať do stiesnených miest alebo skrátka len nechcete nosiť predlžovačku, vŕtačka všetko zariadi. Jej základným kameňom je 1V akumulátor s celkovou.


Potřebujete baterie, které dlouho vydrží a při práci vás nezklamou? Tato americká firma je jedním z největších výrobců baterií do nářadí a my se snažíme vám nabídnout jen ty nejkvalitnější baterie pro výrobky této značky. It features a two speed gearbox with high and low speed allowing you to adjust the speed depending on the requirements. Toto nářadí je určeno pouze pro spotřebitelské použití.


Bezpečnostní pokyny Všeobecné bezpečnostní pokyny pro práci s elektrickým nářadím Varování! Prostudujte si všechny bezpe č-nostní výstrahy a pokyny. Ideální aku vrtačka pro šroubování demontovaného nábytku, montážní a. Akumulátorová vrtačka , 2x Li-Ion V akumulátor 1. Ah, doba nabíjení hod. BLACK AND DECKER záruka spokojenosti a kvality.


BLACK and DECKER EGBL188K aku vrtačka – dvourychlostní příklepový aku šroubovák V, 1x aku Ah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky