čtvrtek 15. září 2016

Hlučná lednička

Možná si budete říkat, že přemýšlet nad správným umístěním lednice je naprostá hloupost. Většina lidí ji má v kuchyni a tím je věc vyřešena. Pokud ovšem bydlíte v jednopokojovém bytě s kuchyňským koutem, pak vám hlučná lednička může ze života nadělat doslova peklo. V malém prostoru se totiž nemáte kam. Jo to tam mám taky, ale už nikde nepíšou, že to ta lednička dělá skoro furt Přitom když čtu recenze, tak má být opravdu tichá.


Co bych dala za čvachtání nebo různý jiný zvuky. Sice nemám s timto typem zkušenosti,ale vyvážil jste ji? Mi to kdysi dělalo,když jsem ji nevyvážil.


A v manualu by taky mnělo být kolik decibelů vydává. Pokud je vyšší doporučuju zajít za prodejcem,a domluvit se o odborném zapojení. Oni to musí ze zákona provést. Mám problém s dvoukompresorovou ledničkou od Electroluxu.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma hlučná lednice. Jak hlučná je chladnička s mrazákem dole. Chladnička s mrazákem dole běží neustále. Snadno se totiž může stát rušivým elementem, a to zejména v noci.


Průměrná hodnota dB odpovídá například hlasitosti běžného hovoru. Se stoupající cenou se zpravidla snižuje spotřeba chladničky a rozšiřuje výběr funkcí, které vám lednička nabídne. Když už si pořizujeme novou lednici, tak chceme, aby měla především nízkou spotřebu a byla co nejméně hlučná. Lednice není spotřebič, který zapínáme, jednou či dvakrát denně, ale naopak, běží nepřetržitě. Určitě byste si neměli kupovat.


Hlučná lednička Radana V. Mám let kombinovanou lednici s mrazákem LG GR-419BLQA, se kterou jsem velice spokojena, ale za posledních několik měsíců je více a dost hlučná a málo vypíná. Jediná co jsem zatím vypozorovala, že není až tak hlučná byla americká lednička , ale značku teda fakt nevím, ale drahá byla jako Měla jí matka od ex. Je pěkně hlučná a dost těžko se při tom někdy usíná. Mám ji asi metry od postele, bydlím v. Jelikož bude lednička pravděpodobně neustále v provozu, všimněte si při výběru také její hlučnosti. Běžně dosahuje hodnoty 40–dB, takový hluk zhruba odpovídá hlasitosti tlumeného hovoru, což může po čase působit rušivě.


Proto doporučujeme zvážit i vhodné umístění spotřebiče. Akumulační doba se pohybuje od hodin výše. Kromě toho, že budete klidnější, Vám akumulační doba poslouží, pokud by byla lednička či mrazák odpojen na delší dobu než jen na krátký výpadek proudu. Lednička volně stojící nebo vestavná?


Volně stojící chladničky sice na trhu převládají, přesto však můžete pořídit i vestavné. Výběr záleží na vaší finanční situaci, vkusu, designu kuchyně i prostoru, který pro novou ledničku vyhraníte. Pokud máte v kuchyni i ostatní spotřebiče vestavné, zvolte v tomto duchu.


Vzhledem k tomu, že budete mít lednici neustále v provozu, budete více vnímat její hlučnost. V tomto případě může být i nepatrný rozdíl znatelný a rušivý, proto si dobře rozmyslete její umístění. U nejtišší lednice s mrazákem nahoře se míra hluku pohybuje okolo dB. Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mám nějakou možnost postupu (a šanci na úspěch) v případě že nesouhlasím se zamítnutím mé reklamace. Moje situace je následovná: zakoupi.


Menej hlučná sa bude zdať chladnička stojaca v tesnej blízkosti tlmiacich prvkov – koberec, závesy a podobne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky