úterý 27. září 2016

Penzion jiřinka dolní morava králíky

Produkte von mehr als 5Marken zu Top-Preisen im Contorion Online Shop. So geht Beschaffung einfach und schnell, mit dem Werkzeug-Onlineshop für Gewerbekunden. Kromě komfortního ubytování nabízí penzion vlastní wellness centrum.


Tělo i mysl můžete hýčkat v našem soukromém wellness, kdy budou prostory celého wellness vyhrazeny pouze pro Vás. K dispozici je Vám kombinovaná finská a infrasauna, parní sauna, vyhřívaná římská lavice a vířivka s panoramatickým výhledem do údolí. Apartmány poskytují svým hostům komfortní ubytování i plně vybavenou kuchyni. V nabídce pro vás máme luxusní horské ubytování v blízkosti sjezdovky, které se zalíbí sportovcům i párům.


Nabízí jedinečnou příležitost sloučit komfortní ubytování se. Nabízíme ubytování v nově postavené chalup. Pro rezervaci ubytování používejte náš on-line formulář na stránce CENÍK A REZERVACE.


In winter, it is one of the top ski resorts in the Czech Republic offering excellent conditions for skiing and snowboarding (parking, catering, accommodation, entertainment right on the slopes). Nabízí vlastní wellness centrum se saunou, vířivkou a parní lázní, které jsou k dispozici po předchozí rezervaci. Ideální poloha přímo v areálu Větrný vrch dělá z penzionu dokonalé místo k zimním. Je vhodný především pro dovolenou rodin s dětmi, kterým je k dispozici bazén, dětské hřiště, zookoutek s řadou domácích zvířátek, které potěší zejména nejmladší členy rodiny. V letních měsících lze vyrážet z našeho.


EFI ApartHotel Horní Lipová. Parkování u domu, skibus 20m od objektu. Dolní Morava pod Králickým Sněžníkem.


Nabízí ubytování v apartmánech, restauraci s dětským koutkem, venkovní bazén, wellness a dětské hřiště. Apartmány disponují vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem a fénem, ložnicí, obývací částí, vybaveným kuchyňským koutem, trezorem, TV a Wi-Fi připojením zdarma. Pod pojmem penzion je v tomto případě ukrytý.


Ke komfortnímu ubytování je připraveno luxusních, plně vybavených apartmánů. Ubytování ALJA Jeseník. Chata je přímo na sjezdovce a nabízí opravdový komfort a příjemné ubytování především pro rodiny s dětmi a milovníky zimních radovánek.


U dolní stanice lanovky. Nachází se severně od města Králíky v regionu Kralický Sněžník. V létě si přijdou na své samozřejmě turisté, cykloturisté i houbaři.


Z historického hlediska. Zde si prohlédněte jejich podrobný výčet. Jiřinka se skládá z hlavní budovy penzionu s apartmány, dále ze chat.


Nejlepší rodinná dovolená s dětmi na horách. Poznejte nejlepší rodinný hotel v České republice. Prožijte u nás zaslouženou rodinnou dovolenou. Wellness hotel Vista Velká Morava 46.


During your visit, be sure to check out Stezka v oblacich - Skywalk ( mi), which is a popular attraction within walking distance of the guest house. Penzion Jirinka - Free online booking - ViaMichelin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky