úterý 13. září 2016

Osb desky rozměry

Množstevní sleva znamená odběr jedné celé palety Osb desek ! OSB desky jsou pouze od renomovaných výrobců tzn. U OSB desek se počet kusů na paletě může měnit dle. Ceník paletového odběru hledejte v detailu konkrétní desky.


K dostání jsou ovšem též desky poloviční šířky 6mm a také desky o šířce 6mm.

Tyto lisované stavební desky se vyrábí ze směrově orientovaných štěpek, slisovaných ve třech vrstvách kolmo na sebe ( OSB – oriented strand board ) a jsou velmi oblíbené především díky širokým možnostem použití. Naši zákazníci se v souvislosti s OSB materiály. Využití mají na záklopy, pochochí podlahy, konstrukce a opláštění celých domů.


Vhodné i na konstrukci nábytku. Vítáme Vás na stránkách naší společnosti. OSB -4: Jsou určeny pro použití ve vlhkém prostředí a se zvýšeným mechanickým namáháním – exteriér.


Nosné desky pro třídu vlhkosti při teplotě 20°C relativní vlhkost vzduchu výrazně nepřevyšuje. Rozměry a úpravy hran a povrchů.

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for osb and osb board. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Rádi vám pomůžeme s výběrem a nařežeme požadované rozměry. Desky jsou vodovzdorné, používají se i na stavbu domů, obklady stěn nebo terárií pro chovatele. Třísky o ideálních rozměrech 75x25xmm jsou v povrchových.


Snadno se opracovávají (řežou, brousí, vrtají apod.) a jsou velmi dekorativní, takže je možné je využít jako pohledové vrstvy, navíc se dají lehce povrchově upravovat. Desky OSB jsou víceúčelové desky vyráběné unikátní technologií lepení orientovaných dřevěných třísek ve třech vrstvách. Ve vrchních vrstvách jsou orientovány podélným směrem, ve středové vrstvě jsou orientovány příčným směrem. Podkladové desky koupit o objednat u OBI. Máme je skladem i na některých pobočkách.


Stavební desky OSB pro konstrukci stěn, podlah a střech v suchém i vlhkém prostředí mají další bohaté možnosti využití díky svým vlastnostem, jako jsou např.

Zajišťujeme dopravu po celé ČR, garantujeme vysokou kvalitu doručení. Velkou předností OSB desek, kterou jistě oceníte, je jejich pevnost a tuhost. Na přání desky řežeme na požadované rozměry. Zbytky (prořez) dodáme s objednávkou.


Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby. Osb desky se lisují za vysokého tlaku a teploty z dřevěných třísek o délce – cm. Ke slepení desek výrobci používají syntetické pryskyřice s podílem parafínové emulze.


Třísky z jehličnatého dřeva jsou uspořádány do tří vrstev – střední vrstva je kolmá na postranní a tvoří přibližně. Desky OSB Kronopol - nebroušené plošně lisované třívrstvé desky na bázi dřeva. Díky vysoce kvalitní technologii výroby se v OSB … 2Kč – 2Kč ve obchodech Porovnat ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky