pátek 9. září 2016

Sklenice s brčkem straw

Free Shipping Available. Sklenice s víčkem a brčkem STRAW na míchané nápoje. Ale čas od času může rutina a stereotyp trochu té radosti z trávení času v kuchyni lehce ubrat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Materiál: sklo, kov - víčko na závit, plast - brčko ve víčku. Různé barevné provedení.


Nedaří se vám dodržovat pitný režim? Pak si vodu naservírujte do této stylové sklenice s brčkem a hned to půjde samo! Ideální také na léto na servírování limonády vašim hostům. Praktická skleněná láhev na mléko a další oblíbené nápoje s barevným brčkem a uzávěrem. Orion Sada sklenic s víčkem a brčkem Straw , ks.


Tyto sklenice s víčkem a brčkem oceníte pro jejich praktičnost - víčko nejen eliminuje případné vytečení tekutiny, ale též váš nápoj v létě. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Všichni dopravci také fungují. Vylaďte si kuchyň k absolutní dokonalosti!


Doplňky JOCCA se vyznačují vysokou kvalitou, oku lahodícím designem a praktičností, která k vaření jednoznačně patří. A čas strávený v kuchyni tak bude ještě mnohem příjemnější, než kdy předtím. Chcete vědět, zda je cena Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Skleněná láhev STRAW s víčkem a brčkem - chrání před hmyzempěkné zpracováníLáhev na lahodné drinky s víčkem a brčkem se bude skvěle hodit do letních teplých dnů. Vyrábí se ve třech barevných provedeních – modrá, červená, zelená. Posuň oddělovač kostek na bok a vysuň brčko.


Tato parádní 500ml plastová sklenice ti pomůže stylově zahnat žízeň! Ať už vychlazené pivo, domácí limonádu nebo teplý punč. V jedinečné sklenici s víčkem REFRESH bez brčka naservírujete každý nápoj s pořádnou porcí originality. Netradiční sklenice s brčkem ve tvaru žárovek zaujmou pozornost.


Můžete si v nich připravit džus, limonády, smoothie a různé další nápoje vhodné i pro děti. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Tato barevná 500ml sklenice nabízí parádní potisk s hrdiny z hvězdného filmu a městem Apokalypsburg.


Dále je sklenice vybavena šroubovacím víčkem s posuvným krytem inspirovaným LEGO oddělovačem kostek, který ukrývá brčko. IHNED K ODESLÁNÍ (ks) Kč bez DPH. Při uzavření sklenice víčem se nemusíte bát, že se vám obsah vylije.


Navíc víčka s brčkem na sklenici vypadají stylově a dodávají jim osvěžující vzhled. Vyberte si z naší nabídky různých barev víček na sklenicích s uchem nebo bez. Ideální na oslavy nebo svatby jsou skleněné nádoby na limonády s kohoutkem , které mají obsah až litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky