středa 21. září 2016

Marcipánové květy prodej

Marcipánové květy dodáváme již při objednání kusu. Je třeba však počítat s cenou dopravy. Expedice marcipánových květů ihned po objednání (jakožto výrobci máme dostatečné skladové zásoby). Výroba a prodej ozdob pro cukráře. Ozdobte své dorty i dezerty chutnými a krásnými figurkami nebo cukrářskými ozdobami.


Maricpánové ozdoby dodáváme již od 1ks. Proč koupit květy z marcipánu právě u nás? Dokonalá podoba, krásné tvary (květiny jsou jako živé). Kvalitní marcipán z mandlí je zárukou dokonalé chuti marcipánových květin. Tvarová stálost, přitom však měkkost s ohledem na konzumaci.


Vyrábíme marcipánové figurky, marcipánovou hmotu z pravého marcipánu. Ručně zhotovuje veškeré marcipánové ozdoby na dorty a zajišťuje prodej marcipánu a prodej marcipánových figurek pro cukráře i koncové zákazníky. Jednoduchý návod a pár skvělých tipů, jak vyrobit květiny z marcipánu. Rady od zkušených cukrářů vám pomohou snadno vymodelovat marcipánové květiny.


Modelovat kytky z marcipánu není tak těžké! Hotové květy z marcipánu objednáte zde. Frischmann Vyškov, spol. Specializuje se především.


Vše z německého marcipánu Vše z německého marcipánu S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Jedlé dekorace na dorty, cukrové zdobení na zákusky. Cukrářské zdobení ve tvaru bílých kytiček s malým žlutým středem Složení : cukr, voda, E42 E46 kapalná glukóza, aroma, sušený bílek,. Dobrý den, vítejte v našem e-shopu. Přidali jsme pár novinek převážně na stránce ZVÍŘÁTKA a další budou následovat.


Na stránce ,,GALERIE připravujeme také vaše ukázky zdobení. Skvěle se hodí na zdobení dortů pro děti i dospělé. Usnadní vám práci s modelo. Figurky a postavičky z marcipánu jsou vyráběny tradiční ověřenou metodou z vysoko procentního marcipánu do kterého je následně přidána ještě kokosová drť pro zlepšení modelovacích vlastností.


Díky přidanému kokosu mají také figurky stabilní tvar a nedeformují se. Prodej marcipánových figurek realizujeme online přes e-shop. Figurky jsou díky modelaci z pravé marcipánové hmoty dlouho. V této kategorii najdete rozmanité figurky marcipánových zvířátek.


Jedná se o hotová ručně modelovaná zvířátka z pravého marcipánu, a řadu dalších marcipánových dekorací se zvířecími motivy, určenými nejen k ozdobě dortů, ale třeba jen tak pro každodenní mlsání. Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Na eshopu Svět cukrářů prodáváme již hotové figurky z marcipánu na dorty.


Nabízíme marcipánové figurky ze známých filmů, pohádek či počítačových her. Výrobu a prodej marcipánu jsme tak rozšířili o další sortiment – dorty, zákusky, cukroví, lahůdky, zmrzlinu, cukrovinky, atd. Tento sortiment však již do jiných cukráren nerozvážíme, je určen pouze pro prodej na našich prodejnách. Všechny naše výrobky jsou vyráběné z kvalitních surovin za použití tradičních i. Překrásné květy konvalinek potěší nejedno oko.


Daří se jí ve stínných místech, pod korunami stromů, kde by pro většinu jiných bylin bylo velmi málo světla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky