úterý 20. září 2016

Automatický bublifuk

Automatický stroj na bubliny s motivem zvířátka. Nalij bublifuk do strojku a sleduj, kolik se valí bublin. Hodně bublin bez námahy. Stiskem tlačítka je rázem o zábavu postaráno. Kromě toho umí bublifuk velké bubliny, a to v hojném počtu.


Jak s Merkurem na bublinky.

This video is unavailable. Svatební bublifuky dělají spoustu krásných bublinek. Námi nabízené bublifuky jsou přímo určené na svatbu (pokud není psáno jinak) - dělají suché bublinky, takže nezanechávají skvrny na šatech. Bublifuk je skvělý doplněk na svatební focení :-).


Vypusť proud bublin jedním tahem spouště. Součástí balení je zásobník 12. Zmačknutím spouště spustíte proud stovky malých bublinek. Obrázek je pouze ilustrační, komponenty bublifuku mohou mít.


Hra v barevném víčku, foukátko… Kč Kč.

Skladem na e-shopu-. Nekonečná záplava bublin, stačí stisknout spoušť pistole a… 1Kč 1Kč. Pistol na bubliny Frozen 2. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Treat Yourself With Off Full Priced Items With Code TAKE20!


For A Limited Time Only. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets. Detailní popis produktu. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Super hračka, se kterou zažijí vaše děti spoustu zábavy. SKvělý na letní blbnutí na zahradě nebo u bazénu. Vynikajúci výrobca bublín poskytne veľa zábavy pre každé dieťa.


Vypusťte proud bublin jedním tahem spouště. Mydlové bubliny sú obľúbenou zábavou malých i veľkých detí. Každé dieťa miluje bublifuk a preto tento fantastický stroj na výrobu mydlových bublín v tvare hrocha im poskytne veľa radosti. Všetko, čo je potrebné urobiť, je naliať mydlovú tekutinu do otvoru a stlačiť gombík umiestnený na brušku. Hračka uvoľňuje farebné bubliny zo zariadenia.


Mýdlové bubliny jsou oblíbenou zábavou malých i větších dětí.

Tento úžasný stroj na výrobu bublin uchvátí zaručeně každou věkovou kategorii. Bubliny jsou automaticky vypouštěny ze strojku. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky