úterý 13. září 2016

Ochranná zástěna ke kamnům

Tepelná zástěna ke kamnům. Chcete ochránit svůj nábytek, který máte vedle svých kamen? Máte v blízkosti rostlinu či věc citlivou na teplo? Tento problém Vám vyřeší tato naše tepelná zástěna.


Pevná síť chrání před jiskrami z krbu. Dekorativní kování představuje ozdobu. Ochraná zástěna má za úkol odrážet teplo vedoucí k ní a ochránit tím nábytek a zabránit jeho poškození nebo vznícení. Ochraná reflexní zástěna je vyráběna v orámování z polyetylenové pěny s objemovou strukturou polymerů se dvěma reflexními povrchy hliníkové folie profily s pozinkovaného plechu.


Zástěna se skládá ze nastavit. Krbová zástěna chrání horké části otevřených i zavřených krbů před dotykem. V našem e-shopu máme pro vás připravené krbové zábrany a paravány různých rozměrů. Vážení zákazníci, v souladu s vládním nařízením z 14. Příslušenství ke krbům a kamnům Pokud vaše kliknutí na příslušenství nebylo náhodné, pak předpokládáme, že krbová kamna již máte.


Jejich výběr není hračka, můžeme vás ale uklidnit, nepřeberné množství příslušenství vám vrásky na čele dělat nebude. Všechno nabízené zboží je kvalitní a užitečné. Produkty v akci naleznete v kategorii Příslušenství ke kamnům akce.


NEFALIT - ochranná zástěna k tepelným zdrojům. Zdravím, použijet strýčka Googla s zadejte si tepelná zástěna ke kamnům - vyhledávat můžete jak odkazech, tak v obrázkách. Ideální volbou jsou především všude tam, kde jsou malé děti nebo domácí mazlíčci.


Ceny jsou bohužel poměrně vysoké, ale pokud máte v doma či v okolí zručného kutila, lze zástěnu vyrobit svépomocí např. Rozšířili jsme náš obchod na Malé Straně. Přijďte se podívat a koupit kamna, která potřebujete!


Léto bude extrémně chladné. Slouží k ochraně okolí tepelných zdrojů pro teploty přibližně 100st. Aukro Starožitnosti a Umění Starožitnosti Předměty z kovů Ostatní. Nabídka už bohužel skončila,.


Tato dětská zábrana znemožňuje dětem a batolatům popálit se o povrch kamen. Pevné krbové kovové zástěny jsou ideální pro rodiny s malými dětmi. Ozdobná ocelová zástěna ke krbu, radiátoru nebo kamnům , práškově lakovaná. Nabízíme Vám kompletní příslušenství, které jsme rozdělili do kategorií izolační šňůry a těsnění, šamotové desky a doplňky, komínové růžice a štětky, komínové kartáče, vysavače popela včetně příslušenství, uhláky, lopatky a pohrabáče, zástěny za kamna, rošty do krbů a kamen, pláty ke kamnům.


Prodám novou ,,Walk-in skleněnou stěnu Sanotechnik,lze montovat ke stěně , nebo do prostoru jako průchozí , obě varianty jsou možné! Stylové a praktické vanové zástěny. Vanová zástěna se vám proto bude hodit všude, kde by nevypadal hezky závěs, případně když nechcete pořizovat krytý sprchový kout. Popis: Nabízím k prodeji.


Je určena k ochraně okolí tepelných zdrojů před sálavým teplem pro teploty do °C. ZÁSTĚNY KE KAMNŮM zpět Aktuální nabídka. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání.


Máme profesionální přístup a spoustu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky