pátek 30. září 2016

Keramický hrnek 1l

Keramický hrnek 1l

Svou velikostí se jedná o důstojného společníka v boji proti žízni. Hrnek má atest a je tedy možný jeho přímý styk s potravinami. Výroba keramiky na zakázku. Vážení zákazníci, výroba hrnků, podšálků, váz a jiných keramických produktů je tak široká, že zatím nelze mít vše v našem eshopu.


Jako velké keramické hrnky jsou označovány hrnky, které mají objem větší než 3ml. Proto i zde všechny keramické hrnky, hrnky s podšálky, nebo i byliňáky, mají kapacitu nad tento objem. Proto můžeme koupit svým blízkým velký hrnek na čaj, menší hrnek na kávu nebo třeba jen tak nějaký hrnek pro radost. Detail produktu Do obchodu. Tento ručně vyráběný keramický hrnek svým tvarem a způsobem výroby navazuje na prastaré slovenské tradice.


Vychutnej si váš oblíbený nápoj z hrnečku Štrbské presso. Pyramid International Hrnek Harry Potter. Ty nejkrásnější ze všech najdete. Keramický hrnek Mojave Pink Glaze. Ruční práce, každý kus je originál a může se trošku lišit tvarem i barvou glazury.


Výška 15cm, průměr 15cm. Hrnek DALIA 3ml je keramický hrnek na horké i studené nápoje. V tomto velkém hrníčku si vychutnáte čaj, kávu nebo svařák či grog při studených zimních večerech.


Hrníček je perfektním vánočním či narozeninovým dárkem, a to jak pro skvělé hospodyňky, manželky i. Balení obsahuje celkem hrnky o objemu litr. Velký hrnek na čaj s červenými puntíky. CATS určená pro louhování sypkých čajů. Hrnek na espresso 1l šedý- Mason Cash.


BANQUET Hrnek big keramický RETRO 7ml. Všechny informace o produktu Smart Cook Hrnek Slunečnice keramický 1l , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Smart Cook Hrnek Slunečnice keramický 1l. Stylový keramický hrníček ve tvaru Batarangu podle filmové série Batman, pro každého fanouška netopýřího hrdiny. Hrnek s uchem na pořádnou dávku bílé kávy, melty, čaje,. Krásná dekorace do interiérů chalup a stylových kuchyní.


Dekor puntíků - barevné varianty - řada nádobí KRAJÁČ. Kamenina je ideální materiál pro výrobu užitkové keramiky už od dob našich babiček. Hrnky a krajáče, džbány. Díky svým unikátním vlastnostem (trvanlivosti, pevnosti a malé nasákavosti) je vhodná také pro výrobu keramiky pro venkovní použití.


Od malých piccolo 1l , kávových 2l nebo velkých čajových 4-6l. Samozřejmě lze vyrobit i jiný hrnek podle Vašeho návrhu nebo předlohy. Lze také vyrobit hrnky s nápisem nebo logem.


Výhoda keramických hrnků je ta že udrží nápoj dlouhou dobu teplý a nepraskají. Hlídat dostupnost Popis. Krásný hrnek s uchem pro pořádnou dávku kávy nebo čaje, který zároveň dokáže po. Bílý keramický cestovní termohrnek s dvojitou stěnou pro uchování teplých či studených nápojů.


Keramický hrnek 1l

Odjímatelné silikonové víčko v bílé barvě. Při potisku fotografií berte v potaz, že potisk se může díky kónickému tvaru jevit širší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky