středa 21. září 2016

Dřevěné boxy

K víkendovému úklidu Vám dopomůžou naše dřevěné úložné boxy. Boxy jsou různých rozměrů a typů. Výrobky jsou vyrobeny ze 1 přírodních materiálu. Dopřejte si kus přírody u Vás doma. Vybírat můžete z několika variant: boxy bez víka, které se dají krásně štosovat díky zarážkám, boxy s víkem proti prachu, nebo boxy na kolečkách.


Všechny produkty se vyrábějí z kvalitního dřeva v některé z českých či evropských truhláren, které si sami vyhledáváme. Do každého vybraného boxu či krabičky vám navíc rádi vypálíme jméno či vzkaz na přání. Všichni víme, že nepotřebné věci se hromadí nejvíce a úložného prostoru není nikdy dost.


Proto pro vás máme kategorii úložných boxů, se kterými vaše domácnost získá řád. Vložte hračky do boxů, do krabiček líčidla. Do úložných boxů schováte hračky, oblečení nebo třeba elektroniku či fotky. Na výběr přitom máte z několika variant. Vhodné pro uchovávání potravin nebo jako stylový doplněk.


Nádherné dřevěné truhly na hračky krásně doplní každý pokojíček a navíc jsou praktické. Vyberte si dřevěné truhly a boxy s medvídkem, minnie a mickey mouse, hvězdičkami. Zahradní úložné boxy vám jej poskytnou, objemný a uzavíratelný, chráněný před rozmary počasí.


Manboxeo dárkové bedny jsou perfektní, protože k nim patří páčidlo a oslavenec se musí k obsahu dostat pomocí své vlastní síly a důmyslnosti. Man box muže překvapí, a to nejen provedením, ale hlavně obsahem, který je samozřejmě kvalitní, ale také praktický. Různé druhy, velikosti a typy dřev. Všechny úložné boxy jsou trpělivě opracovány tak, aby splnily očekávání i těch nejnáročnějších zákazníku.


Dřevěné boxy

Na každou krabičku Vám navíc rádi vypálíme jméno či osobní vzkaz. Aby byl doma pořádek, pořiďte si praktické krabice, boxy nebo truhly, díky kterým bude mít každá věc své místo. Nabízíme množství dekorů a materiálů, proto si každý vybere to správné pro interiér laděný v provence, vintage nebo retro stylu. Kromě užitečných pomocníků.


Pro minimalizaci kontaktu s dopravci máme do odvolání zamítnuto platit hotovostní dobírkou u řidiče, lze tedy uhradit objednávku pouze předem na účet, nebo online kartou. Dřevěné a plechové boxy na vaše poklady. Uložné krabice a dřevěné boxy. Také jsou skvělými pomocníky, kteří doplní vaše stávající úložné prostory. V nabídce najdete různé styly, barvy a materiály, které vám umožní vybrat si kousky podle vašeho osobního stylu, a získat tak.


Dřevěné boxy

Kromě praktičnosti představuje jejich obrovskou přednost líbivý design. Dřevo vypadá krásně a dokáže snadno ozdobit domov. Starožitně vypadající truhličky a kufříky skvěle zapadnou na chatu nebo do vintage interiéru. I moderně vypadající krabice a boxy si najdou v domácnosti své místo. Vážený uživateli, tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s jejich použit. Vítáme Vás v našem obchodě s dřevěnými výrobky. Naše výrobky získaly prestižní ocenění Český výrobek. Krabičky, nosiče a boxy vyrábíme v České republice z českého materiálu.


Náhradní díly a doplňky. Klece pro malé hlodavce. Zobrazit všechny kategorie. Vytvořte z klece útulné obydlí pro svého hlodavce či fretku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky