pátek 16. září 2016

Jak se dělá popcorn

V malé misce spolu smíchejte kukuřici s olejem a solí (popřípadě dalšími ochucovadly). Poté popcorn nasypte do hnědého svačinového sáčku a zatřepejte s ním, aby se ingredience promísily. Jak víte, na tuhé a syrové kukuřice semena se stal lehký křupavý popcorn , musí být řádně zahřeje. Nebo spíš - přivést do 2° C, při které se ml vody uvnitř pláště není jen vařit a obrátit se na páru, která činí téměř násobku objemu kapaliny.


Domácí popcorn (slaný) - recept: 1. Olej rozehřívejte v hrnci, dokud se v něm nezačnou dělat bublinky. Pak dovnitř nasypte kukuřici tak, aby zakrývala dno hrnce. To se vezme hrnec, dno se pokryje olejem, do něj se nasype kukuřice, celé se to dá na plotnu a když začnou zrnka pukat, hrncem se třepe, aby se popcorn nepřipálil.


Během chvíle je ze slabé vrstvičky zrnek plná nádoba kukuřičné pochoutky. Please try again later. Nevíte jak se vyrábí nějaká věc? This video is unavailable. Jistě všichni z vás znají popcorn.


Jak se co dělá (2) - Duration: 19:36. Ale jak z malého zrníčka vznikna objemnější pochoutka k televizi? Přinášíme vám video, ve kterém je tzv. Dělala jsem ho vždy přesně podle návodu.


A opravdu zbyvalo jen několik zrnek. Ale už asi roky kupuju hotový. Každodenní porce zábavy a legrace na internetu! Nové příspěvky každou hodinu! Osoba, které se toto opatření provozovatele stránky týče, ani osoba, která umístila fotografii nebo video na stránku, nemůže z důvodu odstranění fotografie, videa nebo komentáře pro výše uvedenou okolnost uplatnit vůči provozovateli stránky žádný nárok na náhradu škody nebo nemajetkové újmy.


Soubor obsahuje výukových karet, vždy s úkoly. Karta se zasune do rámečku a barevné knoflíky se přisouvají ke správné odpovědi. Po vyřešení všech úkolů se karta otočí a porovnají se barvy a správné vyřešení. Soubor nabízí výrobních procesů potravin, hraček a předmětů denní spotřeby. Jinak se taky prodávají popcornovače, kam se tuším nedává vůbe žádný olej, kdysi jsem ho sháněla, jednou jsem u známých viděla pejska, co mu pak ten hotový popcorn padal z pusinky, ale nemohla jsem ho sehnat…a pak už mě to nějak pustilo a dělám, buď v hrnci nebo kupuju ten do mikrovlnky.


Málokdo se nad tím dnes u mikrovlnky pozastaví, ale na tom pukání vážně něco je. Hlasité miniexploze kukuřičných zrn se brzy staly součástí každé pouti či cirkusu, a v kombinaci s typickou vůní bylo těžké této supernovince odolat. Za druhé, popcorn byl ohromně výhodný jak pro prodejce, tak pro kupující.


Prozkoumejte nástěnku „ jak se co dělá “ uživatele vladimiragregor na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Řemesla, Truhlíky na sukulenty a Ruční výzdoba stěn. Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou Pro koho je otázka zajímavá? V našem zeměpisném pásmu přichází chřipková epidemie v zimních měsících, nejčastěji mezi prosincem a dubnem.


I kdyby byla hypoteticky data zakreslována do grafu se zpožděním, křivka by zničehonic zamířila oproti veškeré logice strmě nahoru poté, co několik týdnů klesala.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky