čtvrtek 8. září 2016

Vstřikovací čerpadlo ford focus 1 8 tdci

Missing Pixels and LCD Replacement month warranty. Opravené čerpadlo Ford Focus 1. Odblokované IMO bez nutnosti nahrávání při montáži. Vies co, urcite to bude selenoid na cerpadle - prosim poslat 500eur na moj bankovy ucet. VSTŘIKOVACÍ ČERPADLO , VSTRIKOVACI CERPADLO.


Vstřikovací čerpadlo ford focus 1 8 tdci

Prodám holý - odstrojený motor na FORD FOCUS 1. F9DA, najeto cca 2tis. Originální náhradní díly a příslušenství Ford , Ford Lifestyle Collection, oleje a údržba, mapy navigace Ford. Repasované vstřikovací čerpadlo 1. BOSCH FOCUS PEUGEOT CITROEN. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Cerpadlo jsme vyndali a zrepasovali. Nez jsme ho dali do auta,tak jsme ho zaplavili a otocili hrideli. Krasne tlacilo naftu,uz pri pouhem toceni rukou.


Tak jsme ho namontovali a nic. Nekde jsem cetl,ze se musi cerpadlo znovu nejak naprogramovat,nebo sladit s ridici jednotkou. Nevite nekdo,jak funguj. Vaše čerpadlo vám otestuji na počkání za vaší přítomnosti.


FORD Focus , Mondeo, Transit o objemech 1. Bosch 8autorizovaným Bosch centrem. Na čerpadle jsou vyměněny všechny fukční opotřebitelné části, životnost zaručena jako u nového čerpadla. Prodám vstřikovací čerpadlo na ford focus Tdci , 85kW, r. Vstřikovací čerpadlo DELPHI TDCI. There are probabaly many owners of the 1. TDCI that can get similar or better figures than you suggest, its all down to driving style. The key difference between the 1. TDCI are Peugeot units whilst the 1. That is not to say that the 1. TDCI 74KW a tiez sa raz za 700km stane ze zacne blikat zhavenie, ako nahle sa to stane viem ze motor skape.


Priebieha to asi takto: Idem pomaly, vacsinou v kolone a pod. Potom ako nahle sa treba pohnut a pridam pustim spojku, motor skape. Ak motor vypnem a zapnem, potom uz pohode ide.


Objednejte Těsnění, vstřikovací čerpadlo pro FORD C-Max (DM2) 1. Zboží expedujeme do hodin! Vysokotlaké čerpadlo Ford Focus , Transit Connect 1. Do vozidel: Ford Focus 1. Vstrekovacie čerpadlo FORD FOCUS 1. TDCi 4M5Q-6K682-AG, TRYSKY, CERPADLO A INE DIELY. Náhradní díly FORD FOCUS (DAW, DBW), 1. Tato kategorie osahuje stovky kusů autodílů na tento automobil.


Jednotlivé náhradní díly jsou seřazeny do kategorií dle příslušných skupin autodílů a cesta Vás povede až ke konkrétní položce z našeho sortimentu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky