čtvrtek 8. září 2016

Látky s vánočním motivem

Dekorační látky s vánočním motivem Zpět do Dekorační látky. Látky s vánočním motivem. Seřadit dle produktů. Shop bavlněné látky , metráž, látky pro patchwork,balíčky látek pro patchwork, krajky a další. Vše, Benartex, Blank Quilting, Clothwork, Elizabeth’ s Studio.


Nové látky s vánočním motivem.

Nádherné moderní a neokoukané vzory. Jsou vhodné na různé dekorativní použití, jako ubrusy, polštářky nebo i závěsy. S -L materiál: bavlna,. Velkoobchodní a maloobchodní prodej látek všech druhů a kvalit – oděvní látky , dekorační látky , dětské látky , látky na patchwork, quilt, metráž, galanterie. Bytový textil, metráž, ubrusy – DAREX Pardubice.


Ubrus na stůl 160x120cm s vánočním motivem – vločky světlešedé. Kvalitní, lehká s vánočním motivem zlatých stromečků a hvězdiček. Tato organza je vyrobená ze 1 polyesteru a je vhodná zejména na záclonky a dekorace interiérů a jistě pomůže navodit příjemnou vánoční atmosféru.


Vyrobeno v České republice.

Panely látky s vánočním a zimním motivem. Dovozová látka jemného materiálu a krásných barev. Jde o okének- obrázků, přičemž každý má rozměr cca 10x10cm.


Obrázky se opakují po 3řadách. Cena je uvedena za řadu látky , tedy za 1x 10cm. Je ušitý z kvalitní a pevné dekorační látky Loneta Style o slože. Tvoříte rádi z textilu?


Co takhle si vyrobit vlastní dárkové taštičky? Když použijete látku s vánočním motivem budou se krásně vyjímat i pod stromečkem Návod krok za krokem:. Porovnání cen decka s vanocnim motivem , srovnání cen decka s vanocnim motivem na portálu HLEDEJCENY. DEKORACE A BYTOVÉ DOPLŇKY.


Velikonoce Lampy a světla Zrcadla Obrazy Vázy Svíčky a svícny Jarní dekorace Hodiny a budíky Interiérový nábyte. Omyvatelný PVC ubrus v šířce 140cm s vánočním motivem. Na rubu netkaná textilie.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ozdobná široká stuha oboulícní s vánočním motivem je široká mm.


Ozdobná stuha je vhodná na ozdobení dárků, květin, dekorací. V tomto oddělení najdete kvalitní bavlněná trička s motivem , který se, jak jinak, vztahuje k šití.

Trička máme ve všech velikostech a několika barvách a provedeních. Všechna naše trička jsou značky ADLER. Jedná se o velice kvalitní trička, stálobarevná, držící tvar. Motiv šicího stroje je tisknut. Bavlněná látka Santa - Oblíbený přírodní materiál, pro domácí tvorbu.


Jednostranný bavlněný potisk s trendovými vzory. Vánoční vzory bavlněné látky , metráž 385.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky