středa 28. září 2016

Stojan na nože bílý

Bílý blok na nože Vialli Design Universal. Tescoma Blok WOODY pro nožů,. Bílý stojan na nože ze syntetického materiálu s nylonovými štětinami pro bezpečné a elegantní uložení Vašich kuchyňských nožů. Uvnitř je speciální štětinová vložka, která slouží pro bezpečné uskladnění nožů bez rizika ztupení čepelí.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Stojany na nože na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Povrch stojánku je z plastu v červené barvě s plastovou vložkou na zapichování nožů. Praktická vložka se dá snadno vyndat a čistit.


Banquet Deska magnetická na nože GRANITE Brown x 2cm. Neutrální barevná kombinace se hodí do každého interiéru a podtrhne jeho osobitost. Protiskluzové podložky zabrání posunování po nábytku a poškrábání. Bloky na nože ) Hodnocení produktu:.


Stojan na nože bílý

Dřevěné bloky na nože i magnetické desky na odkládání nožů najdete v naší nabídce samozřejmě také. Máme je v mnoha typech a různých velikostech. Jde o praktický prvek, který potěší při práci nejednu hospodyňku. Stejně tak stojan zajistí, že nože nebudou ztrácet na kvalitě, protože víme, že pokud jsou nože v jedné kope a jejich čepele jsou v kontaktu, nože přirozeně ztrácejí ostrost. Vnitřní část tvořena štětinovou vložkou slouží pro bezpečné uložení nožů bez rizika ztupení čepelí.


Je vyroben z odolného plastu v matně bílé barvě. Vložku je možné vyjmout a mýt v myčce na nádobí. Nenechte své nože jen tak se válet po kuchyňské lince nebo v regálu. Právě tím, že se o sebe neustále třou, se jejich čepel významně tupí. Raději je vyndejte a jeden po druhém pěkně vysázejte do stojanu, ve kterém budou před tímto nebezpečím uchráněny.


Stojan na nože bílý

Vnitřek bloku je totiž vystlán nylonem, ve kterém budou nože jako v bavlnce. Navíc je budete mít hned po. Kovový stojan na nože s plastovými výplňovými tyčkami.


Blok na nože Victorinox, velký, černý. Povrch stojanu je v zelené barvě, horní kryt pro zapichování nožů v krémové barvě. Nože nejsou součástí balení. Opinel Premium Block Classic ks nožů. Využít jej můžete i na další kuchyňské pomůcky, jako např.


Vysoká kvalita a mimořádně promyšlený, funkční design. Eva Solo Šikmý stojan nejen na nože bílý. Zároveň se takový stojan může stát i pěknou dekorací. Díky přehlednému uspořádání sáhneme přesně po takové velikosti nože , jakou právě potřebujeme.


Nejlevnější e-shop eshop. Zboží za akční ceny, slevy. Ať už jste profesionální kuchař nebo si vaříte doma, kuchyňské nože jsou jedním z nejdůležitějších položek v kuchyni.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky