středa 28. září 2016

Muškařský prut bazar

Délka stopy a aftma 7. K prutu je i pevný tubus. Bohužel prut už nevyužiji, tak proto prodávám. Prodám muškařský prut vhodný na suchou mouchu a nymfování na menších tocích. Prut je vhodný pro jezerní chytání nebo chytání se streamrem.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dobrý den, prodávám muškařský prut , dle pohledu nepoužívaný. Přišel sem k němu jak slepý k houslím. Prý by to měla být rarita a sběratelský kousek. Ale nerozumím tomu, tak nechávám na posouzení odborníkům. Obecně platí ,čím je nižší číslo aftma, tím je prut lehčí a jemnější.


V e-shopu rybářských potřeb Tropic Liberec si můžete vybrat pruty z mnoha značek, tvrdostí a délek. Pro snadný výběr Vašeho prutu jsme pro Vás nově připravili různá filtrovací kritéria, která Vám prut pomohou jednoduše najít. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Bližší fotky pošlu na vyžádání (momentálně nemám u sebe).


V našem e-shopu si vybere každý. Při výběru muškařských prutů by se měl rybář zabývat na jakou řeku či jezero půjde lovit. Muškařský prut nelze použít jinak, než na muškaření. Ostatní - Rybarsky prut bazar. Zabalen v originálním tvrdém pouzdře z Cordury.


Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Sledujete archiv, tato nabídka již neplatí! Shakespeare muškařský prut No.


Rybářský muškařský prut Hanák Competition Wave Travel 390. Jak vybrat muškařský prut pro začátečníka Při výběru nového muškařského prutu bychom neměli podcenit hned několik věcí, které nám následně u vody zpříjemní celkový požitek z prvního muškaření. HARDY ENGLAND - do konce dubna sleva až a navíc k prutu či navijáku krabička Woodriver Salmon. SCIERRA dvojdielny,aftma-7. STAVĚNÝ MUŠKAŘSKÝ PRUT NA BLANKU PACIFIC BAY - RAINFOREST II.


STAVĚNÉ PRUTY Z NAŠÍ DÍLNY DOKAZUJÍ, ŽE NEMUSÍ NUT. CZK VISION Cestovní trubice 160cm. Inzerce a bazar rybářských potřeb. Využijte náš bazar rybářského vybavení - inzeráty na prodej prutů, sítí, navijáků, olůvek, háčků a rybářských trofejí Zpět na přehled rubrik.


Sportovní potřeby Sportovní potřeby Dětská. Potřebujete háčky, pruty, navijáky a nějakou tu návnadu? Na Aukru koupíte veškeré rybářské vybavení, které potřebujete.


Vyberte si nové, či použité zboží za bezkonkurenční ceny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky