čtvrtek 22. září 2016

Keramika do mikrovlnky

Vítaná pomocnice v domácnosti má však konkrétní požadavky na nádobí. Váháte-li, zda je nádobí, které používáte do mikrovlnky v pořádku, stačí jednoduchý test. Nádobí vložte do ní bez potravin a zapněte. Do misky s vodou přidejte pár plátků citronu a vložte na noc do mikrovlnky.


Druhý den půjdou nečistoty mnohem lépe dolů. Citron funguje výborně i na odstranění zápachu z mikrovlnky. Do hluboké misky nalijte šálek vody se šťávou a kůrou z jednoho citronu a nechte minut povařit. Potom celý vnitřek vyčistěte měkkým. Mikrovlnku používa určite takmer každý z nás, a tak nie je na škodu objasniť si, ktoré veci by sme do nej nikdy nemali dávať.


O niečom si už možno počul, ale možno si nevedel, aké dôsledky môže zohrievanie niektorých vecí v mikrovlnke spôsobiť. Porovnání cen keramika do mikrovlnky , srovnání cen keramika do mikrovlnky na portálu HLEDEJCENY. Do trouby nepatří porcelánové stolní nádobí zdobené dekorem s obsahem kovů (jiskření). Neglazované keramické nádobí přijímá vlhkost, ohřívá se a může prasknout.


Keramika do mikrovlnky

My jsme pro vás připravili věcí, které byste do mikrovlnky nikdy dávat neměli. Málokdo ví, že mikrovlny působí na některé potraviny a materiály jinak, než je tomu v běžné troubě nebo při obyčejném ohřívání na plotně. V mikrovlnce se mění vlastnosti potravin, což pro nás může mít i fatální následky.


Vhodné do myčky i mikrovlnky , atestováno KHS. Konvice, dvě misky a tác , ručně malovaná barevnými engobami, dekor je obrývaný. Vnitřek je vylitý kvalitní speciálně vymíchanou bílou glazurou s atestem, která dobře drží teplo a nepraská ani po dlouhodobém používání.


Keramika do mikrovlnky

Je vhodná do myčky i mikrovlnky. Užitková keramika vyhovuje hygienickým normám ČR, testováno v KHÚ Hradec Králové. Zde ve FlerMagu můžete blíže nahlédnout do mého hliněného světa Mrkněte také na můj druhý profil Foto Hill. MŮŽE KERAMIKA DO MYČKY A MIKROVLNKY ? Naše keramika je pro běžné používání. Nádobí, určené přímo do mikrovlnné trouby, je označováno jako varné, případně s rozsahem vyšších teplot, při kterých může docházet k jeho použití.


Do této skupiny tak patří varné sklo, keramika a porcelán. Právě to je tedy nejlepší a vhodné od počátku pro používání v mikrovlnné troubě. Moc pozdravuji všechny.


Ja jsem kdysi dostala recept na buchtu z mikrovlnky ,a vůbec se to nepovedlo,no tak stále peču v troubě. No ale dostala jsem už je to určitě 4-let recept na rýži v mikrovlnce a už jsem rýži prakticky jinak nedělala. KN, NZ, DS aj odnesiem.


Koláče z mikrovlnky do hrnčeka sú skvelé nielen pre nečakanú návštevu, ale aj pre tých, ktorí majú chuť na niečo sladké a nechcú kvôli tomu stráviť hodinu v kuchyni. Takmer každý recept na koláč z mikrovlnky máte hotový do niekoľkých minút. TIP: Hrnček vždy naplňte len do polovice, pretože inak by ti cesto. Vítejte na webových stránkách keramické dílny Točená keramika. Na těchto stránkách si můžete mé výrobky prohlížet a také rovnou zakoupit přes e-shop.


V sekci Jarmarky a trhy se můžete podívat, zda budu prodávat své výrobky ve vašem okolí. Mé výrobky byly testovány ve Zdravotnickém ústavě v Ostravě. Našim cílem je nabídnout Vám kvalitní ručně vyráběnou keramiku, aby mohla zdobit Vaše domácnosti, zahrady, chalupy či restaurace.


Keramika Krumvíř Tradice a kvalita.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky