úterý 29. srpna 2017

Americké limonády brno

Sody a sladké limonády - Candy-store. Anglické a americké sladkosti a potraviny. Není nad to dát si pořádně vychlazenou plechovku limonády. Nabízíme originální americké a mexické limonády slavných, i u nás méně známých značek. Jsou to například Dr Pepper, Fanta, Coca-Cola, Jarritos, AriZona, Chupa Chups a další.


Kromě toho, že oproti běžným, supermarketovkám mají tyhle limonády opravdu. Nový automat AD v nejvyšší budově ČR v AZ Tower! Naše automaty ale naleznete také na již známých místech: Sklad AD (Sokolova 2B), OC AVION Shopping Park, OC FUTURUM, Polyfunkční dům EDEN (Purkyňova 35), Klobásova Velkoobchod MAKRO (Kaštanová 50), Brněnská přehrada (Přístavní 36b), Mendelova univerzita (budova Q) a přes letní sezónu také Kemp Merkur.


Cukrovinky a sladkosti - Candy-store. V našem eshopu nakoupíte za férové ceny originální britské a americké žvýkačky a bonbony populárních světových značek. Neustále rozšiřujeme sortiment, a tak si u nás přijdou na své nejen milovníci sladkostí a čokolády, ale také příznivci slaných bramborových a kukuřičných chipsů, tradičních amerických limonád v plechovkách a nově i klasických. V Candy Store věříme tomu, že každý má mlsný jazýček a ten potřebuje uspokojit, k čemuž někdy místní speciality nestačí.


Naším cílem je poskytnout zákazníkům, kteří si oblíbili americké a britské speciality široký sortiment produktů, které se jinde v České republice nedají sehnat. Díky rozsáhlé síti britských i amerických dodavatelů máme v nabídce. See photos from visitors to Automat na americké limonády.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Láká vás americká kuchyně? V Brně si s námi vyberte tu pravou restauraci, kde budete mít možnost ochutnat vybrané delikatesy z americké kuchyně. Nebo dáváte přednost české kuchyni ? Už nemusíte složitě hledat, rezervujte s námi a sbírejte kredity, ano, takhle jednoduché to je! Co to znamená, kromě hromádky hezky znějících slov?


Třeba to, že naše limonády vyrábějí lidé, kteří se specializují na to, co je podstatné: na chuť. Barmani a barmanky, školení v rozeznávání stopadesáti druhů. Cola přesně taková, jakou pijí za velkou louží. Originální importované americké limonády.


Limonády – naučíte se nyní tolik populární domácí limonády (pyréčkové, americké , džusové, sirupové) a něco navíc – např. O chystaných filmových představeních vás budeme. Coca Cola s příchutí skořice. Americké restaurace v Telnici. Ano, prodávala se také v Česku, tak proč ji kupovat u nás?


Dobrý den, vítáme Vás v našem internetovém obchodě Pepis. Tento e-shop je specializovaný na zahraniční potraviny (sladkosti, slané pokrmy a pochutiny). Známé americké koncepty zvažují vstup na český trh 12.


Obchod , Obchodní záležitosti , Události , Velvyslanec , Zprávy Velvyslanec King se zúčastnil zahájení každoroční konference Franchising Forum, organizované Českou asociací pro franšízing 7. Osvěžující čepovaná piva různých značek a limonády pro osvěření především v letních dnech. Posezení s výhledem na Brněnskou přehradu je skvělým místem, kde trávit horké letní. Na místě bude i typický americký „muscle car“ a motorka „Harley Davidson“.


K dispozici bude rozličné občerstvení (burgery, americké limonády , atd.) Součástí akce bude přátelské utkání v softball a flag football mezi Hroši Brno a Brno Alligators. Brněnské Brunche’s je, jak už název napovídá, ideálním místem pro dlouhé dopolední snídaně s přáteli. Vyzkoušejte americké pancakes na slano i na sladko nebo čerstvé francouzské croissanty. Největší pozornost ze snídaňového menu vzbuzují asi lívance s ovocem, opečenou slaninou a javorovým sirupem.


Naše zahrádka je umístěna ve vnitro bloku budovy, to Vám zajistí dostatečný pocit soukromí. Můžete zde zapomenout na čas, a v klidu si vychutnat naše výborné pokrmy, či probrat s přáteli všední i nevšední věci u šálku kávy, či domácí limonády. Pokud byste možnost připojit lednici k vodě neměli, nemusíte o možnost čepování vody přímo z dvířek lednice nutně přijít. Vybrané modely mohou mít vlastní zásobník. Za interiérovým návrhem restaurace Mori stojí mladé londýnské designové studio Identity Design.


Designový návrh hlavní jídelní části restaurace Mori, která je řešena čistě v minimalistickém stylu, je hlavní důraz kladen na servírované speciality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky