úterý 22. srpna 2017

Kvasná zátka plzeň

Jelikož se však jedná o levný výrobek, který se dá pořídit doslova za pár korun, je lepší koupit si profesionální produkt, který dlouho vydrží a je stoprocentně funkční než se spoléhat na amatérskou práci. Dvoukomorová kvasná zátka včetně těsnění. Použití: nasaďte zátku na hrdlo láhve a přitlačte. Kvasná zátka gumová Ø mm. Uzáver - zátka na hrdlo demižónu pre kvasenie vína.


Materiál: sklo, gumová zátka. Nástavce na kvasné zátky. Gumové čapy s otvorom pre kvasnú zátku.


Na trh dodáváme široký výběr teploměrů od pokojových, koupelnových, okenních i venkovních přes akvaristické či mrazničkové až po teploměry reklamní, dále se v našem sortimentu nachází barometry, hustoměry, vlhkoměry a také speciální měřidla, jakým je např. Sídlem firmy je město Plzeň , kde se. Zátky na lahve, různé nálevky a další podobné nápojové potřeby jsou v této části naší nabídky. Jsou zde například i speciální zátky na lahve se šampaňským, praktické zátky s otvírákem na víno, ale také třeba i vytahovače korků z lahve.


Kč 3Kč bez DPH 4Kč 3Kč bez DPH a více kusů skladem ks. Zátka má otvor pro fermentační trubku. BIOWIN zátka kvasná pr. Umožňuje odvod plynů z nádoby při kvašení. Skleněná kvasná zátka bublák.


Tato zátka se používá pro kvašení vína či ovoce přímo v demižonu. Horní průměr gumové zátky je cm. Průměr skleněné trubičky je cm. Pro fermentační proces například při domácí výrobě piva nebo vína potřebujete kvasnou zátku.


Zdravím Homebrew fórum. Mám otázku ohľadom kvasnej zátky. Po stočení a zaočkovaní mladiny som uzavrel fermentačnú nádobu, nasadil vysterilizovanú. Záklopky, uzávery, kvasné zátky Novatwist plastové šroubovacie uzávery. Dobrý den, chtěl bych požádat o informaci, zda je možné aby kvas zoctovatěl, když je na sudu kvasná zátka např.


Do této chvíle mám za to, že kvasná zátka je taková pojistka právě proto, aby k něčemu podobnému nedošlo. Těsnění kvasné zátky 30l nádoba. Tlakový stáčeč pro fermentační nádobu Grainfather.


Clip na hadice pro uchycení k nádobě. Když tlak plynu uvnitř. Vyrobena je z potravinářského plastu. Potřeby pro zahradníky, vinaře a sadaře Akce!


Zahrada Bazény, vířivky a jezírka Bazény Přípravky pro bazény a jezírka Příslušenství k bazénům Geotexti. Plastová kvasná zátka na víko kvasné nádoby. Cena s DPH: 22- Kč: Velká kvasná zátka pro kvasné tanky.


Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Nakupujte za trvale nejnižší ceny v prodejnách nebo v e-shopu. Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky