úterý 29. srpna 2017

Dvojumyvadlo 130

Dvojumyvadlo 130

MIO-N dvojumyvadlo 1x cm,bílé s otvory pro baterii možné dodat s povrchovou úpravou JIKA PERLA, která usnadňuje údržbu možné kombinovat s nábytkem. Cubito dvojumyvadlo 1x 4cm s otvorem, bílé/PERLA. Jednoduché a elegantní dvojumyvadlo obdélníkového tvaru s otvory pro baterie uprostřed. Rozměry dvojumyvadla jsou 130x48x15.


Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí. POPIS VÝROBKU Laufen Pro A dvojumyvadlo. LCC (Laufen Clean Coat), která. Popis produktu - Cubito Pure skříňka se zásuvkami pod dvojumyvadlo 1x ,cm.


Minimalistické a čisté provedení skříněk Cubito-N zaujme na první. Mio skříňka pod dvojumyvadlo 1x cm. Upevnění: šrouby Mx 1mm (2x K710767) - není součástí balení.


Connect dvojumyvadlo z jemné žárohlíny. Pro kombinaci s designovým sifonem, polosloupem a/nebo držáke. Dvojumývadlo 1x 4cm Strohé geometrické tvary dvojitého umývadla Cubito vás zaujmú svojou jednoduchosťou. Nájdete na ňom veľa miesta na odkladanie potrebných drobností. Dvojité umývadlo Cubito je možné inštalovať samostatne s dizajnovým sifónom Cubito alebo sa rovnomenným nábytkovým radom.


Dvojumyvadlo ze série Cubito od firmy JIKA. Umyvadlo má hranatý design a má otvory na baterie uprostřed. Balení neobsahuje sifon ani baterii.


Dvojumyvadlo 130

E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom. Elektricky radiator interierove dvere masonite.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky